/Bacau/Spalatorie auto

Spălătorie Auto Cu Fise

Bulevardul Belvedere, Onești, România

Spălătorie Auto Cu Fise
Spalatorie auto
4.2
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QR9+J4 Onești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Roman adina
Roman adina2 ani în urmă
Boxele pline de apa pana la glezna, automatele te inșala la numarul de fise. Dezamagitor!!! Rezolvati problema cu automatele. Am introdus 10 lei si am primit doar o fisă. 👎👎👎👎👎
Gabriel pichiu
Gabriel pichiu2 ani în urmă
Aspiratoarele nu funcționează,nu este nimeni sa se ocupe sa le repare!
A Bogdan
A Bogdan2 ani în urmă
Putere jetului cu apa la clătire foarte slaba,recomand sa mergeți la următoarea spălătorie pe colț la Adam nu vrei fi dezamăgit
Ovidiu Chelmus
Ovidiu Chelmus2 ani în urmă
Presiunea prea mica la jetul de spalare cu apa. Am inteles ca nu trebuie sa sara vopseaua de pe masina,dar si daca ai nevoie de mai multa presiune,bagi mai multi bani in fise.
Tiberiu velic
Tiberiu velic2 ani în urmă
Daca nu aveti ce sa ...faceti sport spaland masina pana prima ploaie.sau spalati in fiecare zi.depinde de personalitatea fiecaruia..
Florin milovici
Florin milovici2 ani în urmă
Am oferit doar 3 stele, fiindcă pauza este foarte mică de doar 3 minute, în afară de fatul că trebuie să te miști mai ceva ca angajatul de la spălătorie, altfel mașina cu 10 lei dați, rămâne nespălată. Peste această sumă recomand tot spălatul clasic. Cu 10 lei nu reușești să speli extraordinar si te mai faci și lac de apă. Nu recomand nici persoanelor trecute de 55 ani acest mod de spălare, defat recomand în general spălătoria clasică auto. Covorașele de cauciu rămân nespălate.
Cristian Andrisca
Cristian Andrisca4 ani în urmă
Spalatorie auto cu fise moderna deschisa non stop.
Plusbacau
Plusbacau2 ani în urmă
Mi-ar fi placut sa repare intrarea deoarece e o gaura mare plina cu apa iar cand nu e balta e pamant si praf. Sa gaseasca o solutie ca boxele sa nu mai fie pline de noroi de la tarani ce lasa mizerie. Nu are solutie pentru jante, iar in locul amenajat pentru aspiratoare e plin de nisip si cum bate oleaca vantul deja ai murdarit masina. Mi-ar face placere ca aceste probleme sa fie rezolvate, sa pot sa platesc cu cardul sau sa am card pentru spalatorie pe care sa il pot incarca, si optiunea de a baga mai multe fise pentru un timp mai mare si o lance de spalat pe sub masina.
Locații recomandate