/Valcea/Serviciu de paza

Serviciu Rutier Valcea

Strada Râureni 56, Râmnicu Vâlcea 245900, România

Serviciu Rutier Valcea
Serviciu de paza
3.8
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
385M+QC Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 704 922
vl.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–12
Marți: 10–12
Mirecuri: 10–12
Joi: 10–12
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Barbut
Nicolae Barbut2 ani în urmă
Nu vă doresc
Eu Skj
Eu Skj2 ani în urmă
sunt in timpul programului si nu raspunde nimeni de 2 zile. Niste nepasatori. Am fost si acolo scrie ca deschide la 12 si baiatu a venit plictisit asa de sus manca pe la 12 si 20. Noi suntem de vina
Mihai Popescu
Mihai Popescu2 ani în urmă
De o ora jumate tot sun pentru o informatie amarata si nu dau de nimeni.. programul a inceput de la 10, e ora 11:41 si cel putin 7 apeluri nepreluare
Puican Iulian
Puican Iulian2 ani în urmă
Program 10-12 si 15-16, nu raspund la telefonul afisat nici innorele de program, nici in afara lor, la e-mail nici atat, dezi am primit confirmare de citire. Un singur angajat la biroul de relatii cu publicul (programul mai sus mentionat) pe unde trebuie sa treci pentru orice ( lucuri care puteau fi rezolvate telefonic sau mail) programari, ridicari permise, dovezi etc. Drept urmare indiferent de problema, indiferent de ora, pregatiti-va nervii pentru o coada de minim 1h.
Mihai Plesa
Mihai Plesa2 ani în urmă
Azi 3 mai 2021 cand ma intorceam de la Sibiu spre Curtea de Arges aglomeratie de la intersectia Petrom peste barajul de pe Olt si tot asa pana am luat stanga spre Curtea de Arges. De la barajul de pe Olt pana la sensul giratoriu care face legatura cu Rm. Valcea am fost urmat timp de o ora de un echipaj de politie. Nu am inteles scopul lor intrucat parea ca nu se grabesc. Cand am intrat in giratoriu unul dintre ei nu am inteles cum se numea ca avea o dictie proasta neprezentandu-mi o legitimatie ori o catre de vizita m-a oprit pe motiv ca blochez intersectia , in fine am cedat trecerea cu toate ca intrasem in giro iar cand aproape sa ies din giratoriu m-a oprit iarasi , lucru total neregulamentar m-a pus sa dau in marsarier sa-l las pe cel care venea din dreapta care nici nu intrase in giro. M-a si amenintat. Probabil cel favorizat era plin de tatuaje si i s-a facut frica. Nu stiu daca au avut ordin de servici sa faca ordine in acel giro , cum aveau politistii de la intersectia la drumul care duce la Targu JIu care erau bine organizati danad dovada de profesionalism. Pacat ca politia are astfel de uscaturi care dau nota proasta institutiei. Se vede clar ca anumite situatii nu sun gestionate corespunzator caci daca cei doi politisti au fost trimisi in misiune pentru a descongestiona circulatia in acel punct se pare ca pe acestia i-a durut fix in cot de participantii la trafic si prestigiu institutiei .
Plesa Mihai
Plesa Mihai2 ani în urmă
La ce mi s-a întâmplat azi 3 Mai 2021 in giro la podul peste Olt o steluță este deja prea mult.
Ion rizea
Ion rizea2 ani în urmă
Salariați promți și amabili!
Cosmin Lica
Cosmin Lica2 ani în urmă
In primul rand angajatul de la ghiseu vorbea la telefon.si nici nu mi-a furnizat toate informatiile. Si nu este prima.oara saptamana asta cand ma prezint si sunt tratat cu indiferență.
Locații recomandate