/Gorj/Serviciu de paza

Primăria Târgu Jiu

Bulevardul Constantin Brâncuși 19, Târgu Jiu 210192, România

Primăria Târgu Jiu
Serviciu de paza
4.2
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27RC+XG Târgu Jiu, România
+40 253 984
targujiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Janina Biris
Janina Biris2 ani în urmă
Nu am fost la Primărie, ci la Centrul de vaccinare.
Brica osint
Brica osint2 ani în urmă
O primarie de toata jena . Ar trebui sa se sesizeze ( si sa il dea pe mana justitiei pentru trafic de influenta ) cum Bobei Doru ( Vasile) desi detine 3 locuri de parcare pe strada 22 decembrie 1989 , parcare ilegala aranjata tot de el prin zaibar si berbecuti ,desi nu plateste pentru acele locuri de parcare , isi permite sa mai ocupe abuziv locul de parcare al altui locatar , unde oamenii au tinut masina 40 de ani masina .Dupa instrainarea imobilului , acest Bobei Doru(Vasile) a luat cu japca si locul de parcare din imediata vecinatate a altui locatar .
Daia Alexandru
Daia Alexandru2 ani în urmă
Foarte slab pregatiti profesional . Rau intentionati si nu lucreaza in folosul cetateanului . Am facut o revenire la o adresa anterioara privitoare la o parcare ilegala realizata prin pilele lui Doru Vasile Bobei la primarie . Au trecut 30 de zile si aceasta asa zisa primarie actualemente condusa de un chipurile profesor in drept administrativ numitul Romanescu Marcel si gasca din primarie angajati pe pile nu a luat nicio masura de ani buni si a dat raspunsuri evazive semn ca ei mananca banii de pomana . In pozele atasate se poate observa cum parcarea nu este la minim 5 metri de imobilul de locuit asa cum prevedea legea , insa smecherii de la aceasta insitutie nu au defapt un servici au doar un loc din care isi ia banii . Se poate vedea in imagini minunea arhitecturala pastorita de aceste instituti
Luminita Dodenci
Luminita Dodenci3 ani în urmă
Cam grețoase doamnele de la informații! Vorbele le sunt pe bani. Doamnelor sunteți plătite din banii contribuabililor!!! Taxe și impozite adunate la buget!!!
Isabela Kim
Isabela Kim4 ani în urmă
O clădire de patrimoniu cu o arhitectura interesanta. A fost renovată în urma cu câțiva ani. Din păcate fostul primar a dat sarcini ca brazii falnici din fata primăriei sa fie tăiați pentru ca vezi doamne clădirea dădea impresia la turiști ca aduce cu Ocolul Silvic. Pe vremuri fostul boier care avea pe vremuri conacul aici, trăgea cu pușca de vanatoare din balconul de la etaj spre ciorile din copacii aflați în parcul central!
Constantin Jurebie
Constantin Jurebie2 ani în urmă
Țigănia din orașul lui Brâncuși. Toate parcările sunt blocate de asemenea dispozitive. În ce oraș european ai mai văzut așa ceva,măi,nea primare, Marcel Laurentiu Romanescu ? Băi,nene, în lumea civilizată ,parcarea rezidențială este ocupată de la ora 17h,..nu 24h din 24h!
Laurentiu popescu
Laurentiu popescu2 ani în urmă
Foarte ok
RUSHvirgulă6
RUSHvirgulă62 ani în urmă
Colindăm, colindăm iarna
Cu colinde pentru primar, îmi amintesc asta de când eram mic, preșcolar. Am învățat și noi acolo niște colinde ca să le cântăm pe la primărie și inspectorat… sau consiliul județean (nu mai știu ce era), asta ca să primim dulciuri... A fost frumos.
Cât despre primarul de acum, un primar bun, primul primar penelist în ultimii 20 de ani pentru Târgu Jiu... primul pentru mine.
Mi s-a părut interesantă inițiativa cu cărțile… Cultură, frumos… Și niște dulciuri, bineînțeles, contra cost, o baladă de elogiu pentru Moșu'…
Locații recomandate