/Galati/Serviciu de paza

Inspectoratul Teritorial de Muncă

Bulevardul Prelungirea Coşbuc Strada Regiment 11 Siret, nr. 46A, Galați 800318, România

Inspectoratul Teritorial de Muncă
Serviciu de paza
2.9
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2FR+J3 Galați, România
+40 236 465 075
itmgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LUCI PETREA
LUCI PETREA3 ani în urmă
Mulți de aici bifează doar ,prezența la un servici bine plătit de la buget ,cu diverse alte sporuri, beneficii și facilități ,iar când e nevoie de implicarea în a rezolva sau găsi soluții pentru diverse probleme ale cetățenilor ,e un adevărat deranj ,și de multe ori sunt trimiși în altă parte pentru rezolvare ....
Hockey Catalin
Hockey Catalin4 ani în urmă
"Portretul şefului toxic

Şeful toxic îşi conduce subalternii cu biciul. Nu ştie să ofere feedback pozitiv decât celor pe care-i vrea aproape, pe criterii care n-au nicio legătură cu competenţele profesionale, ci, mai degrabă cu servilismul. Încurajează turnătoria între membrii echipei, pentru că are nevoie de control, un control pe care n-are capacitatea să-l obţină altfel. Consideră că oamenii pe care-i conduce sunt uşor de înlocuit şi nu se fereşte să le-o spună în faţă. Pe scurt, şefii toxici sunt uşor de recunoscut.

Un şef toxic tinde să vadă, întâi de toate, defectele angajaţilor săi, iar calităţile acestora sunt reduse la minimum. De cele mai multe ori este nemulţumit de rezultatele angajaţilor şi are mai mereu câte ceva de obiectat, fără a da şi argumente clare sau raţionale care să îi justifice obiecţiile. Nu acceptă ideile angajaţilor sau le ignoră, fiind concentrat mai mult pe propria lui persoană şi dând la o parte rolul echipei.

Şeful toxic are tendinţa de a controla tot, de a nu-i da posibilitatea angajatului să fie creativ. El valorizează angajatul care munceşte exclusiv după viziunea şefului. Îi lipsesc competenţele specifice funcţiei, însă, cu toate acestea, nu ia în calcul ceea ce poate fi benefic, doar pentru a-şi impune stilul de conducere sau propriile idei. Totuşi, atunci când obiectivele nu sunt atinse, are tendinţa de a da vina pe angajat. Angajatul care poate are o experienţă mai largă în domeniu, devine astfel descurajat, înfrânat”.
Emilia dobranici
Emilia dobranici4 ani în urmă
Nu fac referire la toti inspectorii dar atitudinea usora lasa mult de dorit. Total nepoliticosi, nu se prezinta in fata personalului, atitudine sfidatoare, conflictuala, vor sa intimideze si mai mult de atat scopul lor nu este sa corecteze ci sa dea amenda. Efectiv am avut impresia ca sunt in discutie cu niste oameni totalmente inchisi in gandire, pusi pe razbunare si pe conflict. Inca o experienta care sa te faca a te gandi mai bine daca mai vrei sa lupti pt ceva in tara asta. In ritmul asta, daca asa sunt toti cei in subordinea ITM, o sa fugariti pe toti investitorii din tara asta. Inteleg ca legea e lege dar atitudinea face mult. Poate nu le-ar strica niste traininguri de conversatii constructive...
Geaninageanina2017 Geaninageanina2017
Geaninageanina2017 Geaninageanina20174 ani în urmă
Personal fără contracte de munca la restaurantul chinezesc Nihao de str Brăilei nr 39 .Bataie de joc program de lucru 15 ore pe zi ,iar pe contract apare doar 8 ore ,te da afara ca pe ultimul om fără preaviz de 2 sapt ,îmi doresc sa luați măsuri ,nu mi as dori sa cred ca in România asta nu se mai poate rezolva nimic decât cu mita🥴Și patronul se bazează pe asta ca mituie și prostește pe toată lumea cu bani și nu vb prostii când o spun eu am văzut cu ochii mei
Corina patriche
Corina patriche5 ani în urmă
Informatiile pe care le ceri de la anumite persoane angajate acolo esti tratat ca un nimic( si patronii sunt mâna în mână cu cei de la Itm)
Alexandru Marius Lefter
Alexandru Marius Lefter7 ani în urmă
La ce cacat aveti un numar de telefon aca nu raspunde nici pulea?
Elena Constan
Elena Constan2 ani în urmă
Funcționarii si functionarele de la Relatii Publice ar trebui înlocuiți cu unii care sunt capabili să asculte ce ai de zis și sa- si cunoasca meseria, nu sa te întrerupă la mijlocul frazei si sa iti spună să citești legea dacă vrei sa- ti rezolvi problemele.
Eugenia popescu
Eugenia popescu2 ani în urmă
Sun de cateva zile si nu rapunde nimeni.
Locații recomandate