/Galati/Serviciu de paza

Primaria Municipiului Galați

Strada Domnească 54, Galați 800008, România

Primaria Municipiului Galați
Serviciu de paza
2.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3R4+3P Galați, România
+40 236 307 775
primariagalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihail
Mihail2 ani în urmă
Am revenit dupa ani de zile in orasul natal iar in afara de santiere fara de sfarsit care se scumpesc cel putin o data pe luna am gasit foarte, foarte, foarte multi tantari. Cu toate cremele preventive avem cel putin picioarele pline de ciupituri, practic am fost terorizati. Ce face Primaria Galati? Sunt curios cati bani au fost deja cheltuiti pentru dezinsectie desi nu s-a facut nimic. Cum vreti domnule Primar turisti cand practic nu poti sa iesi din casa? Am asteptat nerabdatori sa revenim iar acum ne bucuram ca plecam. Pacat ca nu se schimba nimic, aceleasi metehne un pic mai bine zugravite. Rusine sa va fie!!! Oricum nu cred ca va intereseaza ce am scris!
Doru
Doru4 ani în urmă
Domnule primar ați acordat firmei Profi din str Basarabi nr 55 autorizație de construire deranjand locatari blocului A16 ar trebui să mergeți în teren să vedeți aceste firme au distrus liniștea și viața locatarilor păcat că v-am ales și să ești în teren să nu acordati așa ușor autorizație
Ionut Paul
Ionut Paul5 ani în urmă
O hidosenie de cladire intr-un loc plin de cladiri vechi. Nici macar pentru o cladire noua nu arata bine cu umbrarul ala de la intrare care pare dintr-o epoca de mult apusa desi atitudinea celor dinauntru lasa sa arate ca la Galati comunismul nu a murit. Amplasamentul e prost ales si nu ai locuri de parcare civilizate si tre sa lasi masina pe unde apuci. Cred ca angajatii din primarie trimit zilnic bezele sefilor de vizavi ca sa le arate ca iubesc si sunt fideli PSDului. Comunismul se vede si in faptul ca exista un cod vestimentar care trebuie respectat cand intri intr-o institutie platita din bani publici. RUSINE
Gabi Puiu
Gabi Puiu2 ani în urmă
Ba primare, cind stai la Aquarelo in fiecare zi nu vezi si mormanul de pamint care zace de 2 saptamini in fata la Trei Star? Sau este vreo simbolistica a orasului rosu care n o cunoastem?
Bogdan Suliman
Bogdan Suliman2 ani în urmă
Buna ziua! Am vazut pozele din centrul de carantina si este ceva de inimaginat si nu vreau sa cred ca asa suntem noi Romani. Si eu am stat in carantina in Moinesti si a fost un loc primitor iar cei ce lucreaza acolo sunt extraordinari, cred ca cei ce au distrus aceste centre trebuie sa plateasca pt asta si cei din conducere trebuie sa ia masuri.
Fevronia
Fevronia2 ani în urmă
Inteleg ca strada spre "Potcoava de aur" a fost reabilitata. Doar pentru masini, fara respect pentru pietoni? Da, intreb, nu am gresit semnul de punctuatie.
Marian Şerban
Marian Şerban2 ani în urmă
Norocul edililor galateni chiria mare cerută de proprietarii fostului sediu al primăriei ca s-au procopsit cu un sediu impozant.Fostul sediu o clădire impozantă de patrimoniu situată în apropierea centrului orașului nu stiu ce destinație a primit dar este păcat să rămână nefolosita .
LUCI PETREA
LUCI PETREA2 ani în urmă
Prinde contur si " Primaria " dar ramane de vazut ce vor realiza si "locatarii" de aici , pentru locuitorii acestui oras (uitat de toti care ajung intr-o functie publica) si revin dupa 2 ani spunand ca '' doar si-au creat conditii optime si decente de lucru pentru ei '' iar cetatenii trebuie sa mai astepte ca nu au fonduri ,chef , sau vor face ceva dor cu conditia ca mai inainte sa fie siguri de inca un mandat ...si apoi vor mai studia cazul , ''la umbra salariilor occidentale si ale pensiilor speciale dar nemuncite''. Pe cand se vor demola garajele din Micro 20 in spatele statiei peco BKO ? Tot in aceasta locatie sunt amplasate garaje anapoda (cu spatii libere pentru EVENTUALE alte garaje). Si tot in Micro 20 in spatele blocului H3, domeniul public cuprins intre garaje si blocul H3 a fost ingradit si transformat in CURTI PRIVATE de catre unii locatari cu “initiativa" si "TRECERE” in Primaria Galati. Pentru ca altfel nu se explica cum de rezista de cel putin 25 de ani. Daca cineva isi construieste un balcon fara autorizatie de constructie, imediat primeste instiintare din partea Primariei Galati sa intre in legalitate, altfel este sanctionat si are obligatia sa readuca amplasamentul la starea initiala. Sau sunt vizate numai suprafetele cu suprafata mai mare de teren ? Vezi Tiglina 2 in zona "blocul" B2 si "zona Colegiului National Costache Negri", in Tiglina 1 zona "Colegiului National Mihail Kogalniceanu", in Micro 18 zona "Lidl", Mazepa 2 vezi zona "Stirex", etc,etc.
Locații recomandate