/Constanta/Serviciu de paza

Tritech Group

Strada Poporului 27, Constanța 900604, România

Tritech Group
Serviciu de paza
4.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JRP+4R Constanța, România
+40 241 582 242
tritech.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius lita
Marius lita2 ani în urmă
Personal foarte amabil ,inclusiv cei care muncesc la montajul panorilor,produse de calitate....ce mai nota zece.
Cristi Harja
Cristi Harja2 ani în urmă
Sunt posesorul unui sistem de panouri fotovoltaice obținut prin programul Casa Verde. Montarea sistemului a fost efectuata de către Tritech Group. Personal nu am cunoscut decât instalatorii, cu personalul din birouri doar am discutat la telefon, dar am fost incantat de amabilitatea tuturor. Am fost ajutat chiar și cu depunerea unei părți din documentație, fără acelea care au necesitat prezenta proprie. Dacă doriți o execuție bună și comunicare rapida apelați la serviciile Tritech Group.
Maricel Rusu
Maricel Rusu2 ani în urmă
Visul meu de a avea si panouri fotovoltaice, pe langa cele solare, a devenit realitate. Prin programul finantat de AFM (Administrația Fondului pentru Mediu ) si cu ajutorul oferit de Tritech Group din Constanta am devenit PROSUMATOR. Am avut o colaborare foarte buna cu Tritech Group. Am cunostinte apropiate care au ales o alta firma si nu au reusit nici acum sa beneficieze de instalarea centralei fotovoltaice. De aceea recomand sa apelati la serviciile Tritech Group. Sunt promti, deschisi, indemanatici, intr-un cuvant : PROFESIONISTI ! Cu multumire, client Rusu Maricel, Lipovat - Vaslui, 05. 08. 2021.
Dan Lucaciu
Dan Lucaciu2 ani în urmă
Multumesc personalului firmei Tritech Group SRL ( C T ) , ( Instalator autorizat ), ptr ca ma ajutat f. mult sa accesez programul privind instalarea sistemelor panourilor fotovoltaice ptr producerea de energie electrica în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională derulat prin ( A.F.M ). Apelați la ei și veți fi cîștigători !
Nu pot să nu mulțumesc si personalului firmei Green Seiro Montage SRL Sibiu ptr tot ce au facut ca aceste "panouri fotovoltaice" să ajungă pe acoperișul casei și să fie puse în funcțiune.
Personalul celor două firme amintite sunt profesioniști și puteți apela la ei cu toată încrederea !
O seara bună si liniștită vă doresc să aveți !
Ovidiu Tim
Ovidiu Tim2 ani în urmă
Recomand Tritech Group pentru ca au instalat repede si bine sistemul de panouri fotovoltaice de 3 kw. Calitate, servicii bune, oameni pregatiti. Multumesc!
Talpa constantin
Talpa constantin2 ani în urmă
Buna ziua. Am instalat cu firma Tritech Goup panourile ce au fost finanțate de stat. Echipa a mers foarte bine cu montajul. Parca ar mai merge ceva la comunicare și soluții de instalare...FIRMA TRITECH GRUOP .Buna treabă.
Vasile Ovezea
Vasile Ovezea2 ani în urmă
Mi au montat Kit Panouri fotovoltaice de 6kW pe casa. Au venit, au montat, au plecat. Totul rapid, curat si functional. Asistenta personalului de la birouri este prompta si utila. Multumim Tritech!
Liliana Onofrei
Liliana Onofrei2 ani în urmă
Am achizitionat un sistem de automatizare poarta auto, de la societatea Tritech Group. Apreciez promtitudinea in trimiterea ofertei, respectarea programului de montaj, calitatea produsului si profesionalismul echipei. Sistemul functioneaza impecabil. Multumesc!
Locații recomandate