/Bucuresti/Serviciu de paza

Serviciul de Pașapoarte București-Ilfov

nr. 4 ParkLake Shopping Center, Str. Liviu Rebreanu, București, România

Serviciul de Pașapoarte București-Ilfov
Serviciu de paza
4
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5C2+Q9 București, România
+40 21 233 2460
if.prefectura.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel C.
Daniel C.2 ani în urmă
Am sunat azi la voi, a raspuns o doamna, imediat dupa n am mai auzit o in schimb auzeam sunet de fax. Am inchis, sunat din nou cineva a ridicat receptorul si din nou acelasi sunet, care citesti si lucrezi pentru acest centru, in cazul de fata era o femeie....esti o mare NESIMTITA.
Stefan Milea
Stefan Milea2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil și toată operațiunea a durat mai puțin de 5 minute. Daca ai programare online și ai achitat, se poate evita coada fara nicio problema. Se pare că mai există instituții de stat în România unde treabă chiar funcționează.
DBT
DBT2 ani în urmă
In primul rand multumesc foarte mult angajatilor Serviciului de Pasapoarte , Park Lake ,nu am decat cuvinte de lauda pentru dansii, de la domnul care ne ghideaza la intrare ce sa facem si la ce ghiseu sa ajungem , pana la domnul Comandant care aproba cazurile speciale luand decizia de azi pe maine, iar pe scurt o sa va detaliez experienta mea si rezultatul obtinut.
Marti 22 iunie am constatat ca pasaportul copilului era expirat , mai exact de 2 saptamani. Partea ingrijoratoare era ca avem biletul platit la Burgas si trebuia vineri 25 iunie la 7:00-8:00 dimineata sa plecam.
Am ajuns la Park Lake , mentionez ca stam in zona si la ora 18:00 eram la intrare. Am spus cinstit problema care o avem , nu am retinut numele doamnei/domnisoarei de la Ghiseul 3 , care a avut rabdarea necesara si mi-a explicat pas cu pas cum pot obtine pasaportul temporar intr-un timp atat de scurt.Pasaportul l-am ridicat joi seara la ora 19:00 , dosarul fusese depus miercuri dimineata la ora 8:45.

Multumesc inca o data si domnului Comandant care mi-a aprobat dosarul , numai ganduri bune pentru dumneavoastra si echipa dumneavoastra din Park Lake.
S
S2 ani în urmă
Lipsa de organizare imensă, debandadă, 3 cozi diferite, programari decalate, nici agentii si nici persoanele de la.coada nu respecta distantarea, nu poarta masti, se bulucesc... O experienta ingrozitoare!
Ai programare la 10, la.ghiseul 5, ajungi la 11 la ghiseul 8, nu iti cere nimeni codul, multi se baga in fata fata programare... Rusinos!
Costi Ilie
Costi Ilie2 ani în urmă
Felicitării personalului, este prima instituție publică care m-a facut să mă simt ca într-o adevărată instituție europeană !

Aș dori totuși să specific faptul că sistemul de aer condiționat nu era funcțional iar atmosfera era destul de sufocantă,noi am scăpat repede dar este foarte greu pentru personalul din instituție. Sper ca până la ridicarea pașapoartelor să se remedieze acest aspect.

încă o dată, FELICITĂRII!!!! întregului personal.
Ovy A
Ovy A2 ani în urmă
Super rapid,nu ma asteptam. Am platit taxa in incinta Mall apoi cu CI si pasaportul vechi am depus actele,In 10 min !!! (Mall Park Lake)
Jandarmerita de la intrare este foarte amabila si te indruma fara probleme la fel si cei de la depuneri.Atentie sa va faceti programarea online,fara nu se poate,dureaza 1 min.
Am depus Miercuri si Joi apare pe site ca pot ridica noul pasaport!
Deci se poate fara "Dosar cu sina " :)))
Silviu Valentin Bucur
Silviu Valentin Bucur2 ani în urmă
Personal foarte amabil,operativi,au răspuns prompt la solicitari, m-au primit și fără programare,menționez ca era o perioada libera...
Raul Nicodim
Raul Nicodim2 ani în urmă
O sa cresc ratingul după ce mi se răspunde la telefon (inadmisibil daca tot îl declară)
Locații recomandate