/Bucuresti/Serviciu de paza

NET TRADING SRL

Strada Ritoride 2, București 050205, România

NET TRADING SRL
Serviciu de paza
4
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35Q+MX București, România
+40 736 355 554
nettrading.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Andrei
Cristian Andrei2 ani în urmă
Nota maxima pentru serviciile oferite si mai ales pentru suportul tehnic, profesionalism si amabilitate. Am beneficiat de suport in service fara costuri desi au trecut 7 ani de la achizitionarea unui sistem de supraveghere.
Károly Nagy
Károly Nagy2 ani în urmă
Pot doar sa recomand. Amabilitate si profesionalism.
La receptie am fost primit cu amabilitate si am fost redirectionat catre departamentul tehnic, chiar daca dispozitivul nu mai era in garantie.
Departamentul tehnic (nu stiu sa numesc persoana) este foarte competent si cauta cum sa ajute clientul, nu invers. Am fost ajutat cu sfaturi pentru a-mi rezolva singur problema.
Comunicarea usoara si placuta.
Cosmin cosmin
Cosmin cosmin2 ani în urmă
Oameni super. Uitasem parola la nvr, iesit din garantie. I-am contactat si i-am rugat sa ma ajute si mi l-au decodat ca in garantie. Super. Multumesc mult.
Nicu Gabi
Nicu Gabi4 ani în urmă
Un magazin foarte bine aprovizionat cu preturi FOARTE OK! As putea spune ca au cele mai mici preturi de pe piata la foarte multe produse, mai ales la camerele de supraveghere, dar nu numai. Puteti face comanda dar daca nu aveti timp sau nu stiti ce produs sa alegeti si va este mai usor sa ajungeti la adresă cei de acolo va vor ajuta sa gasiti produsul potrivit nevoilor dvs.Daca in dreptul produsului apare scris" verifica stoc" inseamna ca nu il gasiti la magazin si trebuie sa il comandati, daca in dreptul produsului apare scris" comanda acum " produsul este in magazinul din strada Ritoride. De tinut cont ca nu puteti plati decat cu card. Eu, in general comand dar am fost si fara sa lansez o comamda in prealabil si cei de la birou au fost foarte amabili si au cautat impreuna cu mine pana ce am gasit ceea ce doream. Recomand acest magazin!
Munteanu Sebastian
Munteanu Sebastian4 ani în urmă
Personalul (feminin) de la Net Trading nu a fost în stare să livreze un produs comandat telefonic motivând că nu și-a notat numărul meu de telefon. Cine trebuia să o facă? În opinia mea sunt falnici... Nu recomand!
Ahmad Panahi (H)
Ahmad Panahi (H)4 ani în urmă
am rugat sa ma ajute cineva cu instalarea browserului pe laptop cu trimiterea softului pe mail si cat de cat sa mi explice simplu cum sa vizionez pe browser. Abia a doua zi am sunat iar si mi a trimis sec ,softul respectiv si am sunat sa intreb,macar cum si unde sa caut pentru ip ul camerei nu mi au respuns. Ultima oara este cand apelez si cumpar de la ei. Recomand A2t.ro , am luat doua cemere de la ei si de la distanta mi au instalat( din Sibiu),dar cei din Bucuresti nici nu raspund la tel.
Octavian G
Octavian G5 ani în urmă
O firma foarte buna. Si asta e o parere formata de-a lungul anilor. Vreo 7 mai precis. Preturile sunt rezonabile si, zic eu, corecte pentru ce se ofera. As spune ca cele mai bune pentru zona de home use si DIY.
Raspund si onoreaza comenzile rapid, cum rar se mai intampla in ziua de azi, in online-ul romanesc. Nu stiu cum au reusit altii sa aibe probleme, eu nu am avut, nici pe firme nici pe persoana fizica. Ce-i drept, stiu sa citesc manuale. Unicele neplaceri avute au fost din cauza curierilor.
Gabriel Gabriel
Gabriel Gabriel2 ani în urmă
Profesionisti si seriosi !!!
Domnul pe IT, un om profesionist. Mi-a conectat sistemul cofigurat de mine. Am cumparat ce am vrut, nu un kit preinstalat si a fost SINGURUL PROFESIONIST care mi l-a conectat. "Profesionistii" anteriori, doar mi-au spus "nu se poate domne. Nu sunt compatibile"
Multumesc mult domnului IT-ist de la NET TRADING, conducerii si intregului colectiv !!!
Chiar am fost plimbat, pana sa ajung la dvs.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Locații recomandate