/Bucuresti/Serviciu de paza

NEI Divizia de Securitate Bucuresti

Strada Ghiozdanului 6A, București 014163, România

NEI Divizia de Securitate Bucuresti
Serviciu de paza
3.4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MR+6J București, România
+40 21 310 0098
neisecuritate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan dragos blaj
Stefan dragos blaj2 ani în urmă
Absolut nefrecventabil. Needucatul(ca sa fiu elegant) de la Marius Nasta se crede Dumnezeu, are propriile reguli și se comportă că și cum ar fi spitalul lui propriu nerespectând nici măcar ROI al spitalului.
Andrei Aiacoboaie
Andrei Aiacoboaie2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Personalul din conducerea societatii foarte neseriosi, fara respect si educatie.
Gabriel Iorgulescu (Target84)
Gabriel Iorgulescu (Target84)2 ani în urmă
La Marius Nasta sunt pusi niste spagari nenorociti, E unu stirb care e mai nenorocit ca toti, m-a oprit la poarta pe motivul ca ei nu au fost anuntati ca e program de vizite, iar eu venisem in timpul programului de vizita. Sa va fie rusine daca promovati astfel de oameni.
Tiberiu Toth
Tiberiu Toth2 ani în urmă
În general sunt ok, majoritatea agenților sunt profesioniști,dar sunt și câțiva dintre ei care ar trebui să stea la coada vacilor.
În data de 25.05.2021 am lăsat camionul parcat la Bentley București și am plecat la Oradea deoarece aveam încărcare doar vineri 28.05.2021.
La întoarcere am găsit camionul cu oglinda din dreapta spartă și ușa zgâriată serios. Deși sunt 16 camerele de filmat, 12 dintre ele n-au funcționat deoarece ,, văcarul" le-a scos din priză fiindcă și-a încărcat telefonul și 48 de ore nu s-a înregistrat nimic, așa că am rămas cu paguba.
Rosalinda Rosa
Rosalinda Rosa5 ani în urmă
Nu va angajati la ei dau cele Mai MIZERABILE salarii am lucrat acolo . E unu Georgescu sef acolo care asteapta numai plocoane . Plus CA am observat cat am.stat acolo numai fete dubioase numai tigani mafioti niste grasani urati imbracati la costume numai masini bengoase si la oameni le da salarii ciu ciu. A.si uitasem cand plecati nu va Mai primeste uniforma CA cica e uzata va opreste vreo 6 mil pe EA . Mie ASA Mia oprit atunci acum 4 ani. Niste jigodii fugiti de ei!
Phil Ipps
Phil Ipps5 ani în urmă
De evitat ca pe ciuma!!!Aceste jeguri umane stau cu masina nr B53NEI stationata toata noaptea sub ferestrele apartamentelor noastre din zona Omniasig/Panduri, cu motorul pornit is muzica data la maxim. Daca le-am atras atentia ca exista in blocuri copii, bolnavi sau persoane care vor sa se odihneasca, ne-au amenintat cu bataia.Apelati la acesti cimpanzei doar daca vreti sa aruncati banii pe geam si sa mai fiti si batuti! RUSINE NEI!
UFC Ufc
UFC Ufc2 ani în urmă
De au niste pocnitori la intrare la Marius Nasta ..... Numai pe telefoane si numai cu nasu pe sus de zici ca zugraveste tavanul. Nu exista bun simt s au profesionalism. Tarusi de aia de la coada vacii Tu il intrebi cum sa ajungi la o sectie si ei stau pe telefoane de nici nu te aud
Sorin Nartea
Sorin Nartea2 ani în urmă
Oameni și profesionisti adevărați!
Locații recomandate