/Bucuresti/Serviciu de paza

Inspectoratul General al Poliției Române

Strada Mihai Vodă 6, București 030167, România

Inspectoratul General al Poliției Române
Serviciu de paza
3.4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MW+53 București, România
+40 21 316 6655
politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
David Fortnite S4
David Fortnite S42 ani în urmă
2009 bolentin de fata cu politia se spune "omoara'l" si loveste cu toporul de 4 ori , 2022 alta persoana este omorata, politia la dristor pt ca doua persoane nu au apăsat bufonu2 din tramvai. Deci este clar ca legea nu se respecta, ci ordinele satanistilor de la conducere.
Dom Semaca
Dom Semaca2 ani în urmă
La telefon nu raspunde nimeni...o fi scos din priza?
Daca-l baga-n priza, raspunde un fax care n-are hartie.
Daca vrei sa discuti cu ei, atunci du-te personal la sediu si gasesti un plictisit la ghiseu........unde esti tu cheluleeeee....
Daniele Rada
Daniele Rada2 ani în urmă
Unde se poate reclama faptul că azi orele aprox 20,15 în sector 6 București spatele blocului 715 A( etajul 9 ) colț cu bloc B14 (parter și etaj 1)au înălțat o dronă?Funcționează o gașcă nu mă interesează cu ce relație cu Poliția urmăresc și caută să șicaneze.
Matei Iulian
Matei Iulian4 ani în urmă
Intebati colegii de la Olt din Slatina , str Textilistului cum functioneaza ilegal 4 sali de nunti numite Articus fara autoriz de constructie si nu iau masuri pt galagie si pt strada blocata ? Restaurantele sunt la 12 m de blocuri iar Politia nu se implica sa ia masari.
Marius Lucian Tamas
Marius Lucian Tamas4 ani în urmă
Nu sânt mulțumit de Poliția locală din Com Târgu Trotuş Jud Bacău câte plângeri am făcut la nici una nu ma ajutat cum trebue ba din contră mea mai făcut şi dosar penal de lovire şi alte violențe pentru că nu au luat dânşii măsuri cum trebue cu persoanele care leam reclamat şi aceste persoane văzând că nu sau luat măsuri au început să mă facă de râs în tot felul şi a sărit şi la taicămiu săi dea cu lopata în cap am făcut plângeri nu sau luat măsuri şi pe acel individ care a sărit cu lopata la taicămiu lam prins şi iam dat un pumn în figură şi o zbrâncă şi apoi poliția locală mea făcut dosar penal şi din cauza poliției din com acum mă judec la tribunal care a pus un martor mincinos pe nume Mişca Ştefan iar mincinoşii care la pus pe martor să spună minciuni la tribunal că lam lovit cu 4 pumni şi o zbrâncă sânt Tomaş Andrei şi Tomaş Tatiana toți din com Târgu Trotuş Jud Bacău
Reparatii Laptop
Reparatii Laptop4 ani în urmă
Sa va fie rușine vouă toți, toți care destrămati această țară și care nu va pasa decât de interesele personale.

Voua v-am trimis solicitare prin e-mail și v-am spus ca am fost agresați, eu, soția mea și un coleg de serviciu de către un vecin care este și polițist și care baga teroare în noi și în blocul în care locuim, căci se poate.

V-am completat formularul supa site-ul vostru și nici nu v-ați deranjat sa îmi răspundeți în aproape 1 an de la incident, de accea

"Politia e la pământ în tara noastră"

Am fost bătut atât eu cât și soția mea de către un vecin care este și polițist și care îmi ocupa locul de parcare în mod repetat și intenționat.

Am sunat la 112 și am cerut ajutorul, am fost alergat cu lopata și cu bulanul, ne-a amenințat ca ne omoară, am dat declarații și am aratat filmarea când ne aleargă și ne amenință cu moartea.

Ce a făcut statul român pentru mine? Nimic pana acum!

Ce a făcut secția de politie 11 din București unde am depus plângerea? M-a sfătuit sa îmi retrag plângerea ca ne putem alege toți cu dosarele penale și ca va încadra fapta la încăierare și nicidecum la tentativă de omor!

Mulțumesc politia română, mulțumesc secției 11 pentru cum își face treaba.

Și ști ce mai face secția 11 pentru mine? Își trimite colegi în timpul serviciului în uniforma sa rezolve alte probleme ale altor colegi de natură personale, de 3 ori I-am înregistrat pe camerele din locație când au venit să-și ajute o colegă ca nu le mergea calculatorul.

Așa că nu mi-e de mirare cât de mult ți-ai dat interesul ca tu "cel care citești acest mesaj și lucrezi la aceasta instituție" sa mă ajuț"

Îți mulțumesc

Semnat, C. Stefan
Finisaje Interioare
Finisaje Interioare2 ani în urmă
Pe strada Televiziunii,Nr.23,sector 6 Bucuresti.Im curtea unei Manastiri,im fiecare sîmbata si duminica,zeci de persoane,si preotii ,se strimg si participa la slujbe relogioase,fara masca si fara distantare sociala.
Curios este ca pe aceeas strada,locuoesc si 3 asa zisi politisti,care de altfel partocipa la aceleas slujbe.
Multumim Politiei Romane,care stie sa-si bata joc de noi,si sa discrimimeze in masa .
Paul Dragus
Paul Dragus2 ani în urmă
Ieri in mijlocul zilei, in mijlocul Bucureștiului am sunat la 112 pt ca un rrom batea o femeie in autobuz. După detalii si transferuri inutile in apelul de urgenta, a sosit agale si vestita politie romana. Incidentul se petrecuse cu 10 min in urma, femeia fugise cu autobuzul in care a luat bataia, iar agentul imi explica ca nu are ce sa i facă puscariasului proaspat eliberat, din varii motive... Inca o acțiune de succes pt siguranta cetatenilor. Mulțumim. Luati va toti spray uri paralizante, aparate cu electrosocuri si paziti va cat puteti in infectia asta de țară.
Locații recomandate