/Bucuresti/Serviciu de paza

Serviciul Accidente Ușoare Sector 6

Calea Griviței 208, București 012244, România

Serviciul Accidente Ușoare Sector 6
Serviciu de paza
1.5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F365+H7 București, România
+40 21 323 3030
bpr.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anca Fit
Anca Fit2 ani în urmă
Acest nesimțit a trecut pe culoarea rosie a semaforului când eu si inca 2 oameni treceam ca pietoni pe verde la pod Ciurel. Va rog să puneți o camera deoarece se întâmpla constant.
Alexandru Museat
Alexandru Museat4 ani în urmă
Nu pot da 0 Desi ar merit a scor cu minus... Functionaries scarbici. Astept 45 de minute pentru o declaratie dupa care Inca 2 ore pentru a intra... Acesti funcrionari nu ar merita nici salariul minim pe economie
Mihaela Tanase
Mihaela Tanase4 ani în urmă
Acum ceva timp am ajuns acolo cu soferul cu care am avut accidentul pt ca dansul locuia in zona. Am stat cateva minute, am fost chemati intr-un birou, acolo am terminat in 30 sau 40 de minute. Totul rapid si eficient. Vad recenziile si cred ca am avut noroc, ce sa zic?
Cristian Ion Simion
Cristian Ion Simion4 ani în urmă
Bataie de joc. Superficialitatea este la ea acasa, chiar nu se sesizeaza niciun sef ce se intampla aici. Astepti cel putin 3 ore in niste conditii insalubre si intr o caldura insuportabilă. Sa se mai uite sefii la ținută agenților si sa verifice modul de comportare. Strica imaginea poliției, construită de alți polițiști cu trudă.
WAYNEZ ZUVONZINSCHI
WAYNEZ ZUVONZINSCHI5 ani în urmă
Mi-a spus cineva astazi,care a fost ieri la biroul de accidente usoare,neplacerile de acolo.In primul rand,sunt doar 3 birouri de accidente usoare in Bucuresti,ceea ce este foarte putin,mai ales ca Bucurestiul este un oras cu o populatie de 2 milioane de locuritori.In al doilea rand,este personal insuficient,ceea ce-i face pe oameni sa astepte si cate 4-5 ore pana-si rezolve problemele.Sistemul asta e foarte prost pentru ca-si bate joc de oamenii simpli din cauza lipsei de personal si a numarului mic de birouri care-i aduc pe oameni in situatii de stres si nervi,Daca s-ar angaja mai multe persoane si s-ar crea mai multe birouri,procedurile ar decurge mult mai repede,iar toata lumea ar fi fericita.
Ar trebui notat cu -5,din cauza lipsei de personal si a timpului mare de asteptare.
TubeOzaurus
TubeOzaurus7 ani în urmă
Brigada de Politie Rutiera, care ar trebui sa poata fi contactata de orice cetatean al acestei tari, are un singur telefon postat pe site (la care e mare zi de sarbatoare daca raspunde cineva). Mai au la contact un link cu "Trimite o petitie online" care duce la rezultatul "Pagină indisponibilă". Rusine! Acestea sunt afirmatii indiscutabile. Despre experienta (mai mult sau mai putin subiectiva) a cetateanului roman cu aceasta institutie a statului (nu ca celelalte ar fi altfel) nici nu va mai povestesc. Ma duc sa vomit...
Gabriel TUDOR
Gabriel TUDOR2 ani în urmă
In 2019 am fost lovit de o masina in spate, cand stationam la semafor. Militienii de la cir.culatie au tinut declaratiile vinovatului sub birou, binenteles ca au luat spaga pentru ca altfel nu se explica cum mi au dat procesul verbal abia dupa 6 luni, dar cu niste informatii ca si cand accidentul se petrecea ieri. UUUUAAAA, MANJITILOR! N am primit in veci raspuns la Petitia pe care am facut o pe site! Imp: recenziile despre colega profi care rezolva tot e aberatie; in realitate, ii spui ca vrei sa discuti cu "comandantul", iti dau un nr de telefon, dar nu e comandantul la capat, ci un coleg de al lor bine pregatit in prealabil ca sa te abureasca!
Dennis-Fahed Saadeddin
Dennis-Fahed Saadeddin2 ani în urmă
Sa va fie rusine! Stai 3 ore la coada si NU SE INTAMPLA ABSOLUT NIMIC. Stati, mancati, faceti caterinca si va bateti joc de noi. Faceti de ras aceasta profesie. Rusine, comunistilor!!
Locații recomandate