/Arges/Serviciu de paza

Primăria Curtea de Argeș

Bulevardul Basarabilor 99, Curtea de Argeș 115300, România

Primăria Curtea de Argeș
Serviciu de paza
4.3
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MVG+WG Curtea de Argeș, România
+40 248 721 033
primariacurteadearges.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
Viermilor, aveti in posesie cateva dintre cele mai frumoase locuri din lume si nu faceti nimic sa le amenajati!
Elena Burdușa
Elena Burdușa2 ani în urmă
Dacă există expresul zăpezii, cu siguranță există și Expresul primăverii, în fața primăriei Curtea de Argeș.
BANUTA ALIN
BANUTA ALIN3 ani în urmă
Am fost la departamentul de urbanism,doamna arhitect sef și colegul dânsei niște oameni deosebiți,mi au raspuns la toate întrebările mele (și nu au fost putine),cu toate ca aveau destul de multa treaba.Multumesc frumos
Badita Ioana
Badita Ioana3 ani în urmă
Foarte rapizi,am completat cererea de schimbare certificat de nastere,si dupa 10 minute m-au sunat sa-mi spuna ca e gata!!!!Felicitari Doamnelor!!!!
Alexandru Iliescu
Alexandru Iliescu4 ani în urmă
5 stele cel putin din punct de vedere aranjamente de Craciun. In rest nu am interactionat.
Paul Radulescu
Paul Radulescu2 ani în urmă
Bună dimineața! Va rog, lămuriți ne și pe noi pentru ce sunt șanțurile acestea periculoase, transversale pe șoseaua principala? Sunt împotriva invadatorilor?
Ar fi interesant de exportat modelul la București și chiar la Londra.
Gabriela Strafalogea
Gabriela Strafalogea2 ani în urmă
Păcat că drumul tinerilor începe într-o sală atât de.....neprimitoare(ca să folosesc un termen drăguț). E o zi specială din viața lor. În fața stă o doamnă care nu transmite absolut nimic. Poate doar graba de a se întoarce la o masă liniștită în familie. Noroc cu mesajul scris în limbajul de lemn al unui domn primar indiferent la așteptările celor care-i trec pragul ,,casei" într-o zi mare. Oare câte căsătorii se oficiază în această perioadă? Ce mult ar însemna pentru tineri ca acel mesaj, însoțit poate de un zâmbet și o strângere de mână, să fi fost ținut de domnul primar în persoană. 10 minute din timpul prețios pentru 2 tineri care se stabilesc în urbea păstorită de dânsul. O oră dintr-o zi de sâmbătă. Ce mult ar însemna.....Pentru ei, nu pentru domnia sa.Pereți reci, scaune prăfuite, mobilă abandonată de prea mult timp într-un loc ce se dorește luminos, plăcut și vesel. Și.....sigur, din taxe, impozite, fond de protocol, etc, etc......o sticlă de șampanie alături de o felicitare ar fi ceva de neuitat pentru orice tânără familie. Dar......nu se vrea. Mă încăpățânez să cred că încă se poate să le acordăm atenția cuvenită lor, tinerilor, cei care fac primul pas împreună spre o viață.....posibil mai bună?
Lenuța Buzilă
Lenuța Buzilă2 ani în urmă
A fost bine ca doar am plătit taxe și impozite. Între timp au mai crescut, au zis ca tin pasul cu inflația desi pensiile nu au putut să țină acest pas
Locații recomandate