/Arges/Serviciu de paza

Titanic Grup SRL

Sat Argeselu, Nr. 589A, Pitești 117451, România

Titanic Grup SRL
Serviciu de paza
4.4
588 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WV6G+M9 Pitești, România
+40 248 212 261
titanicgrup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Militaru Marius
Militaru Marius2 ani în urmă
Timpul de preluare al masinii a fost scurt deoarece receptionerul a fost amabil si ne-a ajutat cu un set de suporti pentru numere..
In schimb desi am avut Optimo care presupune un control suplimentar al masinii la hubul Titanic,am descoperit singur lipsa unor accesorii din masina desi erau specificate in raportul de vanzare(cablu de incarcare,kitul de reparatie),un modul de comanda geamuri/oglinzi defect,lipsa bateriilor din telecomenzi(masina nu pornea fara cheie)
si serioase daune de la soareci in compartimentul motor. si pe langa toate acestea in masina erau peste 20 de sticle goale iar actele din torpedou earu imprastiate prin masina..
Deci sincer cred ca persoana care a completat raportul Optimo nici nu a vazut masina fizic sau a verificat doar vizual masina,superficial.
Este pacat ca se intampla asa ceva,mai ales ca si la prima masina cumparata prin Adesa am primit masina cu avarii in plus fata de cele specificate in raportul de cumparare si in raportul Optimo.
Sorin Nita
Sorin Nita2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism și rapiditate, acestea sunt cuvintele care caracterizează serviciile celor de la Titanic, indiferent dacă vorbim de transportul din România sau Europa .
Recomand si voi apela de fiecare data cu mare încredere!
Mari Bosneag
Mari Bosneag2 ani în urmă
Am avut niște mici neclarități cu privire la actele mașinii transportate, dar băieți de la receptie m-au lămurit în toate aspectele.
Autoturismul nu a avut bateria bună dar m-au ajuta cu un robot sa o pornesc și m-au ajutat și cu presiunea la roti care mi s-au părut cam desumflate.
Super buna echipa! Mulțumesc!
Ignat Dimitrov
Ignat Dimitrov2 ani în urmă
Foarte seriosi. Au respectat termenul de livrare. Pe toata perioada au raspuns promt la toate intrebarile si solicitarile mele. Personal foarte bine instruit si amabil. Preturi corecte. Recomand 100%.
Alexandra Matei
Alexandra Matei2 ani în urmă
Prima masina pe care o transport cu Titanic si totul a decurs ok. A ajuns la timp, fara probleme si avea toate accesoriile exact ca in poze. Daca o sa imi mai cumpar o masina din afara, tot la ei am sa apelez.
Vlad Nila
Vlad Nila2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte bună cu cei de la Titanic Grup. Mașina a venit în timpul stabilit, exact ca în poze, fără alte daune ascunse și cu toate accesoriile.
Ionut Radantu
Ionut Radantu2 ani în urmă
Treaba buna, raspund imediat la telefon, profesionisti! Bravo , ca inca exista firme romanesti care sa isi faca treaba!
Stan andrei
Stan andrei2 ani în urmă
Achizitionat auto audi q8 transportul a fost f rapid discutia cu dna dra oana a fost ferma si sigura si mi a inspirat incredere marti luata din germania vineri predata in romania .
Multumim titanic grup
Locații recomandate