/Vrancea/Serviciu de instalare electrica

Brico Depot

Calea Moldovei 32, Focșani 620157, România

Brico Depot
Serviciu de instalare electrica
3.9
614 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P643+39 Focșani, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Mihaela Dragu
Mihaela Dragu2 ani în urmă
Un magazin bun cu de toate....personal angajat educat,dispus sa dea toate informatiile necesare...
Nuta Gheorae
Nuta Gheorae2 ani în urmă
Am cumpărat un brad și o Craciunita, am fost servită foarte frumos de personal.
Cristinel Grosu
Cristinel Grosu2 ani în urmă
Am dorit în data de 26.10.2021 de la Brico Depot Focsani,jud.Vrancea un Radiator de otel la pretul de 679 lei,iar angajatii doreau sa mi-l ofere cu lipsuri din partile componente.Am sesizat acest fapt iar ei mi-au adus diferite injurii.Recomand ca si ceilalti clienti sa fi atenti la ce marfa cumpara din acest loc,deoarece angajatii Brico Depot Focsani ii intereseaza doar interesele personale si poarta discutii personale iar clientii asteapta pana termina aceste discutii.Sa va fie rusine!
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
E ok.daca te pricepi gasesti ce ti trebuie ,dar la materiale de constructii te da curentul jos din picioare,iti trebuie nurofen instantaneu!Managerul nu are grijă de clienti,de fapt cred ca nici nu calcă pe acolo ca doar e director!👎
Mirela petrache
Mirela petrache2 ani în urmă
Conducerea acestei unități comerciale merge pe principiul ,, ai plătit, ura și la Gară,,. Livrarea la domiciliu costă 90 RON, și asta înseamnă pentru dânșii să mi vină mașina în poarta cu o sobă de 200kg cel puțin , un șofer care cântarea un sfert din greutatea sobei și mesajul ,, Luați-va sobă din mașină cum puteți,, . Rușine domnilor!
Adrian Movila
Adrian Movila2 ani în urmă
Neprimitori, angajați cu un limbaj de tip suburban și comportament neadecvat unui mediu urban. Probabil bădărani dăia de prin nu știu ce sate ...îi aduce la oraș și-l mai și ține sub aripa protectoare a brandului Brico Depot. Foarte rușinos că în 2021 să ajungi la concluzia că nu poți rezona cu personalul unei firme, în sensul de a fi pe aceeași undă. Vai de capul vostru. Dați-vă cu reveneală pe la ochi și treziți-vă !
Stefan Tifrea
Stefan Tifrea2 ani în urmă
Am ajuns in Focșani la Brico pe la 20.10, programul până la 21. Căutăm ceva articole de grădină. Nu am găsit în tot magazinul este partea de grădină.
Întreb 2 angajați, răspund foarte plictisiți, că trebuie să ies din magazin să trec de Jysk și acolo găsesc partea de grădină.
Ies trec de Jysk, și când ajung la ușă, închis.
Deci magazinul deschis până la 21, partea de grădină închide la 19.
Și cei doi plictisiți puteau să-mi spună din start, nu te du fraiere că e închis.
Foarte ciudat magazinul, nu am mai întâlnit așa ceva, că partea de grădină să închidă mai repede.
Matache Costin
Matache Costin2 ani în urmă
Am așteptat jumătate de ora în fața raftului pentru cabluri ca o persoana sa vina sa ma ajute. Timp în care am interacționat cu 3 angajați din magazin, fiecare sunând sau promițând ca vor chema un coleg. Am zis ca dacă tot am așteptat perioada asta sa merg în zona de relații clienți unde o domnișoară a promis ca va veni cineva sa ma ajute. Am stat încă 5 minute în fata raftului și m-am gândit (ce-i drept cam târziu) ca timpul meu este prețios.
Locații recomandate