/Vaslui/Serviciu de instalare electrica

Altex Vaslui Kaufland

Str. Decebal, Complex Comercial Kaufland, Vaslui, Jud, Vaslui, România

Altex Vaslui Kaufland
Serviciu de instalare electrica
4.2
652 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JPPP+RR Vaslui, România
+40 235 311 099
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Cristina28 zile în urmă
Am fost ieri să cumpărăm un frigider, l.am ales, ne-a plăcut, și am vrut să-l l luam,dar spre surprinderea mea ,neavând toată suma integrala la comandarea produsului, având valuta ,vânzătorul nu m-a avizat despre nici o schimbare.Eii și aici vine partea frumoasa.Vanzatorul mi-a spus clar, puteți veni mâine dimineață să-l comandați ,și nu sunt probleme.Dar probleme au fost imediat.La ora 9 dimineața la ora deschiderii, m-am prezentat la magazin sa cumpar frigiderul, si surpriza surprizelor, pretul era schimbat .Era mai mare cu 550 lei.Deci aseara la ora 20 pretul era 1550 lei, azi dimineata era 2100.Societate f.f.f.neserioasa, care schimba preturi-le peste noapte fara preaviz, societate cu o tipologie de lucru fara scrupule, care pretinde plata integrala anticipat ,si nu accepta un acont la comandarea produsului, si restul platii la predarea marfii.Neseriosi, incompetenti, dar asa au pierdut un client.
Ana Todica
Ana Todica2 ani în urmă
Cam scumpi si lenți.
Ciprian,Mirela și Iustina !!!
Ciprian,Mirela și Iustina !!!2 ani în urmă
Într-adevăr cel mai ieftin
G A M Ξ A L I ΞN
G A M Ξ A L I ΞN2 ani în urmă
Am luat țeacă am cumpărat un mini aspirator acasă am găsit un vibrator în cutie
El este bun dar nu asta îmi doream
CRaZy Rek
CRaZy Rek4 ani în urmă
Am luat un laptop de 15.000 le lei si am avut din prima zi probleme deoarece pe produs era specificat ca are windows 10 si imi aparea linux parolat . Am dorit sal schimbam da nu am putud ca un angajat nea spus ca nu se poate .laptopul abia merge si se blocheaza .
Nicu marius toma
Nicu marius toma2 ani în urmă
Am luat un led Philips,a doua zi am constatat,că la emag era cu 200 lei mai ieftin,am facut solicitare pentru reclama de două ori diferentă și nu mi au dat nimic deci reclama e mincinoasă,niște hoți....
George Dan Andriescu
George Dan Andriescu2 ani în urmă
Am comandat in magazinul Altex un televizor Samsung acum 9 zile...nu a ajuns încă, deși au spus că ajunge în 2- 3 zile maxim. După 5 zile am revenit la magazin si au spus că sunt aglomerati de ' Black Friday '... Sper să vină până la Crăciun..🥴
De obicei sunt ok... fapt pentru care le-am acordat 3 stele în loc de una...
Ciprian Bogdan Chiriac
Ciprian Bogdan Chiriac2 ani în urmă
Angajati foarte slab pregătiți. Dacă ii întrebi despre un produs vin lângă produs și iau eticheta sa citească despre.el. Chiar și tarabagii din bazar sunt ult nai pregătiți decât angajații Alex Vaslui.
Claudiu Tanasă
Claudiu Tanasă2 ani în urmă
Un magazin Ok. Nu pre am fost mulțumit de modul de a comanda online. Mai ales relația de colaborare pe care o au cu țepari precum: TBI Credit, Credex, ș.a.
Locații recomandate