/Vaslui/Serviciu de instalare electrica

Depanari Rapide Srl

Bulevardul Independenței 9, Iași 700106, România

Depanari Rapide Srl
Serviciu de instalare electrica
4.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8P+PG Iași, România
+40 770 655 225
depanari-rapide.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefania Radu
Stefania Radu2 ani în urmă
Echipa Depanări Rapide a răspuns prompt solicitării de a interveni la o problemă cu presiunea apei calde, a evaluat cu atenție situația și a explicat clar ce se poate rezolva, au lucrat meticulos și cu răbdare pentru a remedia ce ține de instalația sanitară, și nu în ultimul rând ne-au oferit recomandări pentru alți profesioniști cu experiență pe instalații termice. Sunt mulțumită de serviciile și colaborarea cu Depanări Rapide pentru instalații sanitare, aș apela oricând tot la ei.
Andrei Soficu
Andrei Soficu2 ani în urmă
In seara de Revelion, 2021, la ora 20; am avut o problema de ordin electric! Având și un bebeluș în casa, nu era deloc plăcut! Sincer nu știam la cine sa apelez, am găsit aceasta firma după un search pe google! Chiar dacă era Ajunul Anului Nou, în maxim 30 minute au fost la mine și au rezolvat problema! Foarte profesioniști și rapizi, cred ca sunt singurii din Iași ce oferă astfel de servicii!
Simona Potolinca
Simona Potolinca2 ani în urmă
Am rezolvat telefonic problema. Profesioniști și amabili. Va mulțumim!
Nisioi Constantin
Nisioi Constantin2 ani în urmă
Servicii foarte bune și promptitudine. Recomand.
Ionut-Daniel Ungureanu
Ionut-Daniel Ungureanu2 ani în urmă
Puteati sa va abtineti dar poftim. 160 de lei pentru inlocuirea unui racord de toaleta si problema nu a fost rezolvata. Trebuia doar sa reveniti si sa va indreptati greseala, a trecut o luna de atunci. Am rezolvat singur intre timp.

Ca raspuns la aberatiile voastre pentru ca nu acceptati critici se pare, sa stiti ca toaletele sunt chiar extrem de bine fixate(poti veni sa tragi de ele daca nu crezi) . Panta de scurgere e mai mult decat OK, un racord de toaleta gasesti si cu 20 de lei dar cu 40 iei unul mult peste ce ati pus voi. Ti-am scris dupa cum se vede ca problema nu era rezolvata si daca am reusit eu fara nici o experienta in domeniu sa le schimb si sa fie totul uscat dupa na, ce sa mai spun... In rest pentru orice lucrare despre care ai vrea sa iti dai cu parerea savanta dupa ce nu ai putut schimba un racord de wc nu stiu ce sa zic. Eu unul nici pentru a schimba un bec nu as recomanda aceasta firma.

In rest succes cu atitudinea asta de doi lei atunci cand o dati in bara. Ar trebui sa invatati din critici, nu sa va chinuiti sa va jigniti clientii care nu sunt multumiti. Mai ales cand au dreptate.
Larisa Elena Simion
Larisa Elena Simion2 ani în urmă
Excelent! Profesionalism la un alt nivel, din toate punctele de vedere! Iar defectiunea a fost remediata in mai putin de o ora! Multumesc!
Alexandra Barsan
Alexandra Barsan2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de serviciile celor de la Depanari Rapide...si chiar sunt "rapide". Am rezolvat in aceeasi zi in care am sunat si nu am rezolvat doar problema pt care am sunat, ci si o problema electrica pe care o aveam de 4 ani. Profesionisti, seriosi, am primit factura (ceea ce este o raritate in zilele noastre). Oamenii chiar stiu meserie. Recomand cu mare drag!
Yin and Yang
Yin and Yang2 ani în urmă
Super multumita! Am facut inundatie apa in baie si am inchis apa in toata scara asa ca aveam nevoie de urgenta de ajutor dupa ora 19, cand nu mai gasesti pe nimeni disponibil. Am avut noroc sa gasesc aceasta firma si au ajuns in fix 20 de minute, problema rezolvata in 10 minute, am primit factura si chitanta, pret super ok. Ramanem clienti fideli, multumim mult!
Locații recomandate