/Valcea/Serviciu de instalare electrica

Centru de Parbrize Pilkington Valcea

Centru de Parbrize, Calea București 33A, Râmnicu Vâlcea 240300, România

Centru de Parbrize Pilkington Valcea
Serviciu de instalare electrica
4.5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39QM+HM Râmnicu Vâlcea, România
+40 372 717 555
parbrize.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Rădoi
Gabriel Rădoi2 ani în urmă
De la simpla întrebare am ajuns la rezolvare. Am fost preluat de personal amabil, calificat și prompt în fapte ce a rezolvat solicitarea mea simplu și rapid, ca eu sa îmi vad de drum liniștit.
Iulian Rugu
Iulian Rugu2 ani în urmă
Personal săritor și profesionist.
Cristian Dobrete
Cristian Dobrete2 ani în urmă
O experienta frumoasa, totul punctual și profesionist!
Servicii înalte!
Nae Dinu
Nae Dinu2 ani în urmă
Parbrizul a fost inlocuit cu succes, insa persoanele (persoana) care au efectuat inlocuirea au reusit sa-mi zgarie masina in mai multe locuri, chederele sunt puse la loc total neprofesionist- se misca, se desfac, oglinda retrovizoare se misca la baza prinderii de parbriz, noroi in masina, mizerie pe usi , pe volan, pe capota. Dupa cum scriam mai sus, am sesizat zgarieturile la scurt timp dupa ridicarea masinii (nu ca reprezentatii mi-ar fi comunicat ca au produs pagube si le vor remedia), unele dintre acestea fiind la imbinarea plafonului cu parbrizul , pe ultimele le-am observat cand a inceput sa apara rugina. Partea buna este ca nu intra apa in habitaclu👍Cred ca este necesara o instruire a personalului in privinta folosirii uneltelor fara a produce alte pagube proprietarilor masinilor aflate in service, dar si o ampla profesionalizare a acestora. Prin urmare, eu nu voi apela a doua oara la serviciile acestei firme, recomandarea mea pentru acestia fiind sa dea dovada de mai mult respect pentru clienti, printr-o atentie sporita asupra bunurilor acestora.
P.S. A trebuit sa merg la un alt service sa remediez ceea ce au distrus ei, sa pierd timp si bani din cauza " profesionalismului" unora dintre angajații acestei firme.
Subliniez, este nevoie de instruirea unora dintre cei care efectueaza interventiile.
Acei proprietari care au acordat 5 stelute sunt sigur ca au nimerit la persoane profesioniste, care realizeaza ca rezultatul muncii lor reprezinta cartea de vizita a firmei.
Bafta tuturor!
Adriana Necula
Adriana Necula2 ani în urmă
Pe site scrie ca se fac și reparatii, am sunat, am spus că am o fisura mică în parbriz de la o piatră, mi s-a spus sa vin, iar când am ajuns, am aflat ca, de fapt, nu pot face reparatii! Firma doar înlocuiește parbrize, și nu au cum să aibă în stoc toate modelele, asa că, scoateți din anunț reparațiile, că nu se încurcă cu nimicuri, iar noi, când citim anunțul, credem ca putem rezolva o problema tehnică la o firmă în domeniu.
M
M2 ani în urmă
A fost o experiență f bună. Lucrarea a fost executată profesional și am fost servit cu cafea👍
Popescu Bianca
Popescu Bianca2 ani în urmă
Recomand!Servicii bune și omenii sunt de nota 10!
Art Joolfy
Art Joolfy3 ani în urmă
Foarte slabi

Am fost la acest service pentru repararea unor fisuri din parbriz si dupa 2 ore am plecat cu fisurile la fel de vizibile + ditamai punctele unde s-a gaurit parbrizul cu freza. Estetic vorbind, mi se pare sunt mai rau decat inainte. Probabil ca service-ul o sa sustina ca rolul reparatiei este doar functional, afirmatie cu care nu sunt de acord.
Concluzia pentru service este ca ori va imbunatatiti serviciul, ori nu il mai oferiti. La capitol profesionalism, as acorda iar o bulina neagra, pentru ca service-ul detine o singura lampa si numai in intervalul de 2 ore cat am stat noi au venit inca 2 sau 3 clienti pentru aceleasi reparatii. Este si motivul pentru care la noi a durat 2 ore, deoarece lampa era plimbata de la o masina la alta.
Locații recomandate