/Valcea/Serviciu de instalare electrica

Altex Ramnicu Valcea Family Center

Bulevardul Tineretului 1c, Râmnicu Vâlcea 240060, România

Altex Ramnicu Valcea Family Center
Serviciu de instalare electrica
4.2
344 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39XG+P2 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 730 252
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Iulia raluca
Iulia raluca4 ani în urmă
Un magazin unde poti să găsești aproape tot ce dorești, personal amabil cu mici excepții, Directorul de magazin domnul Patru Marian un om deosebit, care se implica in buna functionarea a magazinului, astfel incat orice client se poate intoarce din nou in magazin. Ii mulțumesc pentru sprijinul acordat in sfaturile date pentru achiziționarea produselor.
Costy M. (Costy)
Costy M. (Costy)4 ani în urmă
Deci magazin excelent , dar eu fac cumpărături mai rar, dar alți au preturi si mai bune cind fac reduceri .
Opri Stainen
Opri Stainen4 ani în urmă
Preturi bune.Personalul insa este slab preg.Nu stiu detalii despre produsul pe care vrei sa-l cumperi.La garantia produselor sunt,,varza".Te duci cu tel care sa defectat dupa 3 zile,discutii,bengosenii.Îi trimit la reparat,dupa o saptamana iar se defecteaza.Nu se compara cu profesionalismul,indrumarea si rezolvarea defectiunilorproduselor de la Emag.
Sycran
Sycran4 ani în urmă
Am achizitionat recent un scaun de gaming si cand am ajuns acasa si am despachetat, pielea sintetica a spatarului era rupta.
Prima chestie pe care am facut.o am sunat si unu de acolo cred ca cel care se ocupa de scaune imi spune ca trebuie neaparat sa vin ca poate sau sigur l.am rupt eu...ce ma ???? Adica il cumpar si sa il rup?? Ce castig ? Timp pierdut? In fine ma cam suparasem. Dar dimineata am ajuns in Altex si era un director ceva sef de magazin ,nu stiu , dar un om de nota 1000,a facut o poza repede la scaun,a cerut bonul si a schimbat scaunul fara niciun comentariu si in plus de asta a stat sa il verificam pe acesta sa nu intampin o alta problema!! Bravoo asa se face treaba! 😊😊 P.S. : in totdeauna cand cumparati ceva verificati,ca picati tot voi de vina!!!
Gabi D
Gabi D5 ani în urmă
Cam putin vizitat, marfa este dar dacă cauti un anume produs s-ar putea sa nu-l găsești aici ci trebuie căutat si la alt Altex
Claudia Mega
Claudia Mega2 ani în urmă
Am achiziționat un produs pe care nu l-am încercat in magazin - o placa de par - și când am ajuns acasă s-a dovedit a fi defecta
Am revenit in magazin pentru înlocuire și am stat mai mult de 30 de minute
Angajații aveau alte treburi personale , când am cerut sa îmi acorde atenție au avut un comportament și un limbaj neadecvat pentru un lucrător comercial
Nu recomand
Elena
Elena2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc nimănui sa cumpere din acest magazin!Am cumpărat un produs care a fost folosit si cand am mers să il schimb sau sa il las pentru a fi reparat au spus că nu se poate!Nu se gandesc ca sunt niste bani investiți într-un produs stricat vandut de ei,o sa fac reclamație mai departe pentru ca asa ceva nu se poate trece cu vederea!
Florin Gradinaru
Florin Gradinaru2 ani în urmă
Astăzi am avut o experienta dezamăgitoare cu Altex Family Center. Am achiziționat luni un frigider și cu tot cu transport. Astăzi mi s a adus la destinație. la socrii mei. Soacra cu cancer și socrul cu un picior amputat. Șoferul. angajat la Altex și ajutorul acestuia nu au binevoit sa ducă frigiderul la ușa și sa ia înapoi pe cel stricat. Iar după ce socrii auapelat la vecini sa i ajute șoferul a atins culmea tupeului cerând bani la bătrânii amărâți. Vouă cum vi se pare?
Locații recomandate