/Timis/Serviciu de instalare electrica

Romstal

Strada Miresei nr.5, Timișoara 300642, România

Romstal
Serviciu de instalare electrica
3.7
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69C+CC Timișoara, România
+40 372 123 110
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Bogdan Novacescu
Laurentiu Bogdan Novacescu2 ani în urmă
Primul magazin în care mi s-a solicitat certificatul doveditor privind vaccinarea.
Mulțumesc
Yana
Yana2 ani în urmă
Am fost personal la magazinul din Timisoara sa ma interesez de un produs, am stat sa astept mult si bine pana cand domnisoara de la "vanzari tehnice" si un angajat au terminat de barfit razand un client, iar apoi extrem de expeditiva a spus ca imi trimite oferta solicitata prin e-mail. Nu am mai primit acel niciodata acel e-mail, am scris eu un e-mail si nu mi-a raspuns nimeni, apoi am sunat si nu mi-a raspuns nimeni.
Romstal = servicii de doi lei.

Update: am fost din nou la magazin si am solicitat aceeasi oferta, nu am mai primit-o.
ARTUR SCHVANER
ARTUR SCHVANER2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon.... încerc de 2 saptamani să i-au legatura cu cineva.
Dacă suni la sediul Central la București același situație....dar culmea daca vrei sa faci o comanda online și suni in 2 secunde se răspunde 😔😂
Am plătit o factură din data de 20 05 2021 in magazin direct , am fost asigurat că pana miercuri imi vin produsele.....totusi care miercuri? La anu😂
Ionut Alexandru Tolci
Ionut Alexandru Tolci4 ani în urmă
Sotia mea a ajuns mai devreme la magazin, iar eu am ajuns cu 5 minute inainte de ora inchiderii (ora 18:00). Ma gandeam ca 5 minute imi sunt suficiente pentru a arunca o privire, fara sa ii tin pe angajati peste program.

Problema a fost ca ei au inchis usa la 17:55, eu am ramas afara, iar sotia mea a fost inchisa inauntru. Cand unul dintre angajati i-a semnalat doamnei de la birou ca inca este o clienta in magazin, raspunsul ei a fost "Dar e ora 6!", desi nu era ora 6. Inteleg perfect dorinta de a pleca acasa, insa daca la intrare scrie ca inchide la ora 6, ma astept ca oricine sa poata intra pana la 17:59:59, dupa care incepi sa inchizi magazinul.

Pe scurt: lipsa de profesionalism. Clientul e pe locul 2 iar comoditatea pe locul 1. Nu recomand.
Karoly menyhardt
Karoly menyhardt2 ani în urmă
Firma neserioasa, atentie ca va trimit comenzi incomplete! Iar in caz de reclamatii, nici ca te baga in seama!!
Dumitru Sidor
Dumitru Sidor2 ani în urmă
Romstal....o firma de.... am luat o centrala de la ei....la aprox 2 luni de la montaj intra permanent in avarie.anunt serviceul si mi se da raspuns cum ca nu pot veni sa constate defectul decat in cursul saptamanii...daca doresc sa vina serviceul in weekend trebuie sa achit taxa de urgenta.deci cred ca unica varianta e sa ma rog la sfinti sa se strice centrala doar in cursul saptamani.caci daca se strica in weekend treebuie sa umblu la portofel. " seriozitate" maxima...
Acimov Photography
Acimov Photography2 ani în urmă
Saraciei, ma asteptam sa vad produse de calitate mai ridicata, sunt doar cateva produse expuse in rest totul "la comanda"! Daca vin in showroom, vin ca sa vad produsul efectiv nu sa mi-l arate vanzatorul in catalog, ca pt asta exista internetul!
Iasmina angelica
Iasmina angelica2 ani în urmă
Centrala a fost cumparata aproximativ de 1 an jumate, apa calda nu merge tot timpul, scoate niste sunete puternice de zici ca mai putin si explodeaza, d-nul care vine de la service de obicei ma suna si imi spune ca nu are nimic si ca este perfect normal sa scoata sunetele astea. La service nu raspunde nimeni pentru a solicita o alta persoana sa vina sa vada ce are centrala.
Locații recomandate