/Timis/Serviciu de instalare electrica

Restart Energy

Strada Gheorghe Doja 11, Timișoara 300195, România

Restart Energy
Serviciu de instalare electrica
3.3
280 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WC+J6 Timișoara, România
+40 356 414 175
restartenergy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Tel
Tudor Tel2 ani în urmă
Nu, nu, nu, nu folositi aceasta companie.
Am facut gresala sa fiu clientul lor intre 23.06.2021 si 14.11.2021.
Consumul e deosebit de mic, nu am frigider, e un laptop de la care lucrez. Pleateam 15-20 lei / luna la Electrica ( sau Renel aia de erau inainte ).
Factura venita pentru 11.01.2021 este de 377 lei ! , findca au estimat ca as fi consumat mult mai mult. Desigur le-am scris ca au supraestimat, si aici este raspunsul : " Referitor la solicitarea cu numarul: 560951/04.01.2022, va comunicam faptul ca contractul de furnizare a energiei electrice semnat cu Restart Energy a inceput sa isi produca efectele cu data de 23.06.2021, conform datei inscrise pe acesta si a fost reziliat incepand cu data de 14.11.2021 conform notificarii de schimbare furnizor. " . Astia NICI NU CITESC RECLAMATIILE. Desigur am facut reclamatie la ANPC, dar va dura. Desigur le-am scris si lor inainte, dar , din nou, TREBUIE SA CITEASCA RECLAMATIILE.
Sorin Constantin
Sorin Constantin2 ani în urmă
Infractori!
Am sperat la mai bine și ne-au lăsat cu ochii ín soare fără contracte la gaze, nici măcar nu ne-au anunțat... am ajuns la Furnizor de ultima instanta(FUI) Engie la scoruri astronomice.
Și ìn acest moment nu avem alternative decente pe piața așa zis liberă.

Sper să ți se întoarcă cu vârf și îndesat tot stresul nostru, Domuță Armand Doru!
Vladimir Diatlov
Vladimir Diatlov2 ani în urmă
In ciuda aparentelor de seriozitate, s-a dovedit a fi o firma total neserioasa in relatia cu clientii, incalcand flagrant prevederile contractuale si creand discomfort major clientilor. De evitat , stati departe si evaluati bine situatia inainte de a da curs ofertelor venite din partea unor firme "petarda" .
George Albu
George Albu2 ani în urmă
Am aflat de la furnizorul de ultima instanta dupa 3 saptamani ca nu mai am contract de furnizare gaze cu Restart Energy...In schimb am primit mailuri si m-au sunat sa-mi spuna ca am de plata facturi estimate...
Gabriel Niculae
Gabriel Niculae2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea dar e minim permis de Google. Dupa cum s-au purtat/comunicat ar trebui ca niciunul dintre clientii care acum sunt transferati catre F.U.I. sa nu le plateasca ultima factura fara compensare. Mai mult, ar trebui dati in judecata deoarece clientii care au semnat in primavara-vara cu pret fix de 104 lei/Mwh acum sunt obligati sa plateasca gazul la cel putin 456 ron/MWh pentru perioada de iarna. Toata suma, rezultata din marirea pretului gazului din cauza nerespectarii contractului si astfel necesitatea de a semna in luna decembrie cu alt furnizor la pret de 4 ori mai mare, ar trebui suportata de Restart Energy. La furnizarea energiei electrice inca sunt pe piata, deci au bani.
Paradise Navigation Crewing
Paradise Navigation Crewing2 ani în urmă
Cand m-am transferat la ei de la ENEL au fost cei mai draguti si prompti. Desi am semnat pe un an de zile cu pret fix am primit notificare dupa 5 luni ca vor mari preturile cu 200%. De atunci serviciul relatii cu clientii a fost inexistent, am depus plangere la OPC si ANRE si dupa mi-au raspuns. Au emis facturi de regularizare in ultima luna de 750 RON iar dupa plangeri valoarea a ramas de 230 RON. Per total o experienta nereusita, nu recomand!
Theo Poufinas
Theo Poufinas2 ani în urmă
Bataie de joc, au ramas fara licenta de furnizare gaz, toti clientii au fost repartizati la furnizorul de gaz de ultima instanta si astfel ne-a venit o factura de 4700 RON pentru un consum de 413 metri cubi.

La energia electrica ne-a venit o factura de regularizare care include o perioada de doua luni, din care prima luna a fost achitata la factura anterioara!

In vara au mai facut o gafa, legat de contorul de gaz si ne-au trimis o factura de 4500 RON

La telefon nu raspunde nimeni, de 3 zile incercam sa sunam dar degeaba.

Cireasa de pe tort: aplicatia mobile nu mai functioneaza, dar deloc, nici sa platim ultima factura nu putem.

Penibil, sper sa dati faliment!
Massive Records
Massive Records2 ani în urmă
Dupa ce am citit recenziile voastre am devenit nesigur pe mine insa am zis sa incerc totusi sa vad.
As vrea sa fac un contract cu ei. Nu am stiut care este procedura lor si am intrat pe site-ul lor unde am vorbit cu robotul care mi-a raspuns la toate intrebarile foarte repede si foarte detaliat.
Foarte eficient, instant am fost multumit de interactiune si de raspunsurile rapide.
Locații recomandate