/Teleorman/Serviciu de instalare electrica

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatriculari Vehicule(S.P.C.R.P.C.I.V)

Strada Libertății nr. 3A, Alexandria, România

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatriculari Vehicule(S.P.C.R.P.C.I.V)
Serviciu de instalare electrica
3.9
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8J8+3F Alexandria, România
+40 247 310 556
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian safta
Adrian safta2 ani în urmă
Buna ziua! Se poate întra pentru înmatriculare mașina cu test antigen de la farmacie
Andrei Grecu
Andrei Grecu2 ani în urmă
Sa moara mama de nu am sunat de 100 de ori pe numaru ala ! Ori e redirectionat la o escorta ????? de nu raspunde nimeni la o institutie de stat ?
LinJohn Cur
LinJohn Cur2 ani în urmă
Foarte rapid si usor, asta daca faci programare online, altfel, dezamagitor
Florin Daia
Florin Daia2 ani în urmă
Oameni care se cred superiori si m-au refuzat pentru inmatricularea masinii cu toate actele facute pe motiv ca nu am programare cu toate ca aveau timp dar au spus ca nu ma poate favoriza ( am venit cu programare pentru preschimbare permis)
Alexandru Tananau
Alexandru Tananau2 ani în urmă
Programarea online face că totul să decurgă repede și fără multă atestare dar mai ales fără înghesuială de alta dată.
Crenguta Dragonu
Crenguta Dragonu2 ani în urmă
Un domn mai înalt care m-a întâmpinat la ușa de la intrare unde urma să intru pt a depune actele, nu prea știe sa se adreseze persoanelor pe care le invită înauntru, cf.programării. Sper ca e cetățean roman și știe sa facă diferența între pronumele personal comun și cel de politețe cu care trebuie sa se adreseze publicului. Aceasta "dotare", nu v-ar costa nimic, domnilor!
Petre Praporgescu
Petre Praporgescu2 ani în urmă
Impresia mea despre acest serviciu este foarte proasta. Concret mă voi referi la organizarea examenului scris pentru permis. De la ora programata au trecut 45 minute și se sta la o coada in sir indian nicio vorbă de distanțare dar nu asta ar fi problema ci aceea că sa stai pe loc 45 minute nu prea se numește organizare. Inca nu se știa când se va da drumul in sala. Așa sunt tratați cetățenii care își doresc sa aibă pe viitor un permis de conducere. Nu era mai corect sa se spună exact, începând cu ora...se intra in sala iar la ora ....se închide accesul in sala. Concret și să se respecte. Sau altfel spus militărește, scurt, concis și la obiect și reguli clare. De orice te lovești in tara asta îți aduci aminte că ești în România. De ce? Pentru că omul sfințește locul și aici nu se pune aceasta problemă ci invers...adica locul sfințește omul. Tare as vrea sa aud cum se schimba ceva in bine.
Alexia
Alexia2 ani în urmă
Am fost placut impresionată deoarece totul a mers ca pe roate. S-a respectat programarea, nu a fost înghesuială, am depus actele la 9.30 Si la ora 11 am primit plăcuțele cu nr de înmatriculare. Felicitări pt seriozitate si promptitudine!
Locații recomandate