/Maramures/Serviciu de instalare electrica

Electrica Distribuție Transilvania Nord Maramureș

Strada Victoriei 64, Baia Mare, România

Electrica Distribuție Transilvania Nord Maramureș
Serviciu de instalare electrica
2.1
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH69+34 Baia Mare, România
+40 262 205 999
edtn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Muresan
Gheorghe Muresan2 ani în urmă
Ne-au lăsat fără curent în seara de anul nou, cică lucrare programată. Nu o puteau face ziua. Ne-au lăsat pe întuneric cu cuptoarele oprite, cu cozonacii inaubtru. Adunatura de idioti lipsiți de cea mai mica urma de respect pentru clienții de la care își iau banii. Rușine sa va fie.
Octavian Baban
Octavian Baban2 ani în urmă
Număr nevalid, numărul de pe site-ul lor ,înainte cu 5 minute suna ... dar ia deranjat ca suna și l-au făcut sa nu mai funcționeze. Multa sănătate dacă meritați!
Adrian bob
Adrian bob2 ani în urmă
Am încercat sa sun din străinătate intră mesageria si zice: Numărul de telefon nu e valabil
Camelia Coman
Camelia Coman3 ani în urmă
Cea mai prosta parere o am pt ca am sunat la nr afisat si imi spune ca nu este alocat, de ce mai afișați acest nr? Cat timp va ia sa il puneri pe cel corect?
Simona apati
Simona apati4 ani în urmă
Isi bat joc de noi toti .tin dosarele in incinta pana inebunesti.nu se misca repede.suni de 4 ori pe saptamana la ei sa vezi starea dosarului cu cerere de montare contor si nu rasp nimeni. .mergi la ei si zic sa astepti.ca vei primi un mesaj.trece vreo 10 zile asteptand mesajul care nu a venit veci.si suni din nou.iarasi dna ca sa astept la care se uita si vede ca era gata certificatul de 10 zile si ca de ce nu am venit.nesimtiti.iau pe nedrept salarul.am o luna de cand astept montarea unui contor in bloc nou si nimic deocamdata
Diana Isvanca
Diana Isvanca2 ani în urmă
As da chiar mai putin de o stea....
Nu stiu cine citeste contorul dar nu stie sa citeasca,vine factura de regularizare si cica citire 0 cand mie imi arata 510 pe contor.Trimit acum factura cu minus ca sa factureze ulterior la un alt pret?
Pe langa asta astept restituirea sumei investite cu bransarea,cu proces verbal de negociere semnat in noiembrie inca astept si nici macar un raspuns concret.
FLORIN TAUT
FLORIN TAUT2 ani în urmă
Bună seara! Pe strada Cuza Vodă numărul 8A, vizavi de școală nr 17, lângă grădiniță "Micul print", exista o defecțiune la unul dintre stâlpi electrici, defecțiunea consta în explozia unor fire care se scurcicuiteaza, provocând scântei. Problema este ca acest stâlp se afla în apropierea unui copac situat în incinta curții grădiniței. Va mulțumesc anticipat!
Marius Popescu
Marius Popescu2 ani în urmă
Din pacate nu raspunde nimeni la numarul de telefon afisat. Acest lucru e si mai grav in mijlocul pandemiei.
Locații recomandate