/Maramures/Serviciu de instalare electrica

Flanco

Gold Plaza, Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122, România

Flanco
Serviciu de instalare electrica
4
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4W+XC Baia Mare, România
+40 262 424 014
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Gheorghe Szava
Gheorghe Szava2 ani în urmă
Noua locație de la ultimul nivel are un spațiu mai mare și mai bun pentru prezentare, fapt care este bine administrat cu o multitudine de produse electronice și electrocasnice cuprinzând și multe mărci de prestigiu. Recomand!
Motanu' Incaltat
Motanu' Incaltat2 ani în urmă
Angajati care mint. Am cumparat un cantar acum 2-3 luni dar in momentul acela am intrebat vanzatorul daca ARE BATERIILE INCLUSE iar asta a spus ca sunt in cutie iar acum, cand am deschis pachetul surpriza ... NU SUNT.asta sunt invatati de catre directorii lor, regionali, etc - SA MINTA
Vox Engineer
Vox Engineer3 ani în urmă
Staff amabil, o gamă largă de varietate în electronice, frumos aranjat. Per total recomand!
Iuliu Baran
Iuliu Baran4 ani în urmă
Este singurul magazin care nu respecta drepturile legale ale consumatorilor . Am cumparat recent de la Flanco din Value Center Baia Mare o masina de tocat carne Philips cu 440 lei. Dupa doar 15 minute de functionare s-a defectat din cauza uzurii premature a unei bucse .La nici 2 ore de la cumparare am dus-o inapoi dorind sa-mi fie schimbata cu alt model mai scump dar mi s-a refuzat acest drept legal si nici nu mi s-a eliberat un certificat de trimitere in servis , decat a doua zi . Asta dupa ce in ultimele 10 luni am cumparat de la ei un frigider de 4300 lei , masina de spalat de 2000 lei . Este singurul magazin in care am pațit asa ceva . De la Altex am luat in 18 august un tv led pe care l-am dus inapoi a doua zi pt. ca nu intrau canalele digitale si mi-a fost inlocuit pe loc cu alt model . Nu va recomand !
Ale Gabriela
Ale Gabriela4 ani în urmă
Am ramas surprinsa de modul in care angajatii isi trateaza clientii. Am cerut niște informații in magazin si tot ce am primit au fost reprosuri si o atitudine repezita si lipsita de bun simț. Inteleg ca orice om mai are si zile proaste, dar impertinenta nu isi are rostul.
Mariana Blaga
Mariana Blaga4 ani în urmă
Sunt foarte nemulțumită de felul cum am fost tratată de d mnul director al magazinului Flanco VIVO Baia Mare. Mințită timp de o lună de zile, așteptând sa binevoiasca, sa mi rezolve problema cu produsul stricat la doar câteva luni după achiziționare. Pur și simplu acest domn este un incompetent, care nu și merită postul pe care l ocupă. CONCEDIERE.
Marcela Marce
Marcela Marce2 ani în urmă
Personal foarte amabil, curat si spatios.
Catalin R. P.
Catalin R. P.2 ani în urmă
Nu mi se pare să fie foarte aprovizionat și în același timp mi se pare cu o idee mai scump decât celelalte ...
Locații recomandate