/Ilfov/Serviciu de instalare electrica

APA - CANAL ILFOV

Pavilion S, Nr. 222 C, Calea Bucureștilor, Otopeni 075100, România

APA - CANAL ILFOV
Serviciu de instalare electrica
2.1
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3CC+J8 Otopeni, România
+40 374 205 200
acilfov.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps APA - CANAL ILFOV
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Tautu
Andra Tautu161 zile în urmă
Va mulțumesc stimata firma ca ne lăsați fără apa pe 1 ianuarie 2022,asa cadou de Anul Nou,sun și vorbesc cu o scarba care îmi spune de 4 ore ca se lucrează,probabil e in fotoliu și răspunde,puțin ii pasa lui ca am eu invitați și nu am apa.Va doresc pentru 2022 sa dati faliment,sunteți niște incompetenți.O stea e mult pentru voi,sunteți niște scarbe.
N. George
N. George192 zile în urmă
Compania a fost foarte receptiva in procesul de bransare si inregistrare a contractului. Chiar daca au existat incurcaturi datorita firmei care a executat lucrarea stradala am avut parte de sprijin si in final problemele s-au rezolvat.
Alexandru Dulce
Alexandru Dulce192 zile în urmă
Comunicare excelentă, deschidere in solutionarea problemelor pe care le-am intampinat, promptitudine, profesionalism, amabilitate ,o experienta placuta . Va multumesc!
Claus vali
Claus vali222 zile în urmă
Comunicare excelentă, rezolvarea solicitărilor în timp util, promptitudine, amabilitate deci nota 10 la toate capitolele.Multumesc pentru tot sprijinul acordat.
Theo Radu
Theo Radu253 zile în urmă
O stea e mult prea mult pentru ei.
O firma care ofera niste servicii publice de toata jena.
Apa furnizata de ei in Bragadiru nu e potabila. La cum arata si miroase nici nu e conforma cu standardele impuse. Nu stiu prin ce manevre scot ei buletinele alea de conformitate. Daca bei apa de la ei la spital ajungi. Iar pretul pentru Bragadiru...cel mai mare din toate orasele la care ei furnizeaza.
Sa nu mai spun ca ei nu fac contracte individuale daca cineva locuieste in vreun complex de case. Niste inapti in adevaratul sens al cuvantului.
Ionut Hirlesteanu
Ionut Hirlesteanu253 zile în urmă
O stea este prea mult pentru ei! Incompetenti este un compliment! Am depus din august cerere pentru un aviz de principiu (termen de solutionare maxim 30 zile) nici acum nu il am! Am sunat de 3 ori la ei, nu au un raspuns! Bataie de joc! VAI MAMA VOASTRA!
Fareeus DFN
Fareeus DFN253 zile în urmă
900 lei contor de apa !!! Când au venit sa îl monteze, am întrebat dacă trebui plătit și au spus, nu. Când m am dus sa plătesc factura de apa, m am trezit cu suma asta restant.. Hoți...Hoție. ala e al vostru... de ce sa îl plătesc eu ???!
Andrei Costea
Andrei Costea2 ani în urmă
Ar trebui sa'si schimbe numele in Canal Ilfov, ca apa nu furnizeaza. In plus callcenter-ul are program de pensionar, desi furnizeaza un serviciu de utilitate publica. In weekend telefoanele sunt inchise deci nu se pot reclama defectiuni.
Locații recomandate