/Ilfov/Serviciu de instalare electrica

Euro Apavol

Strada Gheorghe Dincă 22, Voluntari 077190, România

Euro Apavol
Serviciu de instalare electrica
1.4
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5PG+J9 Voluntari, România
+40 21 270 4885
apavol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi voican
Cristi voican2 ani în urmă
Incredibil! Nu inteleg cum de exista aceasta "firma". Sub orice critica, execrabil, dezinteres total. Mai exista autorități care sa verifice si sa închidă această rusine?!?!
Apostol Marius
Apostol Marius2 ani în urmă
FOARTE PROST SISTEMUL....
INTRERUP FURNIZAREA APEI VAND VOR FĂRĂ SĂ ANUNȚE UNDEVA....
LA TELEFON NU RASPUNDE NIMENI.....
Marian-Valentin Ionescu
Marian-Valentin Ionescu4 ani în urmă
IF-10-FWH(masina de la Euroapavol),asa te-au invatat mortii ma-tii sa treci pe rosu,la semafor,la 12:33 la intersectia cu Ecaterina Teodoroiu,in diagonala de primarie??baga-v-as puli pe gat in direct,in reluare si in exclusivitate de muisti incurabili!!!Pandelica,ce faci,tata????😡😡😡😡😡😡😡
Florin androne
Florin androne4 ani în urmă
O foarte foarte proasta companie de stat al comunei voluntari in furnizarea apei potabile in frunte cu primarul care ne vinde bucata cu bucata,un pret mare la o presiune de 0,4 bari,domnule pandelica ai parasit aceasta comuna.de-ce-in partea bogatasa (pipera) are presiune cand omul de rand ba......
Andrei Nic
Andrei Nic4 ani în urmă
Serviciu de 2 lei apa cu porția Ștefănești Ilfov
Chiri Mihaela
Chiri Mihaela5 ani în urmă
Nu am cuvinte sa descriu cat de josnic este acest furnizor. Este imposibil ca , dupa bunul plac, sa opreasca furnizarea apei potabile in Stefanesti Ilfov . Asta se intampla pe toata durata verii, zilnic timp de 16 ore. Oare chiar nu se pot lua masuri? Chiar nu sesizeaza nimeni problema?
Florentina-Raluca Burcea
Florentina-Raluca Burcea2 ani în urmă
Foarte prost este menegeriata firma. O foarte proasta furnizare a apei in localitatile de care raspundeti. Dezinteres total fata de cetatenii localitatilor in gestionarea apei furnizate. Exista un contract unde dv va obligati sa furnizati apa 24 din 24, facand exceptie problemele ce pot apare oricand si care pot fi de inteles gen: tevi sparte, bazine, etc., asa cum si eu ma oblig sa imi platesc consumul apei. In contract nu este mentionat niciunde ca dv furnizati apa dupa bunul plac si la ore aleatorii. Nu ma intereseaza argumentele cu care veniti in apararea dv gen: nu este apa suficienta pt toata lumea. V-ati luat un angajament si va rog sa-l respectati. Gasiti solutii, implicati-va si rezolvati problema!! Suntem in secolul XXl, anul 2020 si refuz sa fiu tratata ca un cetatean din evul mediu. Cu totii dorim conditii umane si respect! Prin aceste lucruri va respectati si dv!!
See U U
See U U2 ani în urmă
Locații recomandate