/Iasi/Serviciu de instalare electrica

RAR

Calea Chișinăului 45A, Iași 707252, România

RAR
Serviciu de instalare electrica
3.2
293 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JVQ+JV Iași, România
+40 232 234 580
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Adamache
Adrian Adamache2 ani în urmă
Registrul Auto Roman Iasi a devenit din ce mai rapid în inspecție redactare acte și timpi de așteptare. O mulțime de ingineri forfotind pe lângă mașinile de pe cele 3 boxe. Felicitari
Maria-Larisa Hohan
Maria-Larisa Hohan2 ani în urmă
Organizare praf! Eu am fost doar pt redobândire certificat și a trebuit sa merg de 3-4 ori: Mergi o data sa te programezi, mai mergi o data la programare am așteptat 4 h la coada( de la 12 la 16), și mai mergi și a treia oara pt o stampila. Angajații sunt destul de de treaba vorbesc frumos și încearcă sa te ajute. Deasemenea preturile sunt mari: ca să mi verifice luminile am plătit 250 de lei( de ex pt verificare carte identitate în sistemul lor, a costat 156 lei, de ce atât de mult nu stiu).
Emanuel Radu
Emanuel Radu2 ani în urmă
Felicit aceasta institutie a statului pentru ca pastreaza traditia locala de a fi incompententi chiar si in chestiuni elementare. Tineti-o tot asa !
Amalia Todirascu
Amalia Todirascu2 ani în urmă
Programarea era intre cica 12 si 14, am iesit de acolo la ora 16 dupa ce ne-am rugat de functionarii de acolo ca sa nu o mai purtam pe drumuri pe mama mea (de 87 de ani!) inca o data pe caldurile astea! Principiul programarii este sa nu stai la coada, dar aici in Romania programarea are cu totul alta definitie! Am stat 4 ore ca sa faca o verificare de 5 minute si sa ne dea o carte de identificare cu care trebuie sa ne ducem la politie (probabil tot cu x ore de coada....). Nu faceti programari daca tot nu se respecta!
Daniel Gagea
Daniel Gagea2 ani în urmă
Cum a fost la RAR??Pai cum sa fie..?Ca de obicei,am stat ca vițelul la poarta cam 25 de min ca sa-mi iau o programare care nu era la poarta și trebuia sa o scot de la ghișeul 2 ca doamnele nu au listat toate programările și am stat și am stat sa termine angajații de la RAR care ne iau banii și primesc salarii tot de la noi sa termine de ras și glume acolo între ei și după sa deranjat o angajata ca ma văzut acolo în geam parca eram o entitate care ai irita și ma întrebat asa în sictirit ce doresc și cum de am îndrăznit sa o deranjez.Jale fraților cu ei ,pe bune ăștia de la Iași nu au pereche nicăieri.Daca puteți și aveți cum evitați sau mergeți în alt județ.NU RECOMAND NICIODATA !!!!
Alecs andrei
Alecs andrei2 ani în urmă
eu nu stiu cum au astia 3 stele creca si-au dat intre ei review ca altfel aveau 0 stele ..vad ca ma obliga totusi sa pun o stea altfel nu se poate pune postarea ..
Johan O2
Johan O22 ani în urmă
Telefon Reprezentanta Afisat nu raspunde nimeni !!!
Mergi la RAR cu programare si daca te uiti m-ai bine observi unde este interes si unde se duc banii !!!
Spaga la greu !!!
fara rusine
Ionut Florea
Ionut Florea2 ani în urmă
Cu programare de la 12:30 am stat pana la ora 15:00 iar certificatul se ridica a doua zi.
Locații recomandate