/Iasi/Serviciu de instalare electrica

Adservio

Strada Morilor 56, Iași 700011, România

Adservio
Serviciu de instalare electrica
3.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5G+5W Iași, România
+40 332 102 828
adservio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ISTRATIE ALEXIA
ISTRATIE ALEXIA2 ani în urmă
Nu mi-am dat seama cat de multe lucruri implica digitalizarea educatie inainte sa inceapa pandemia. Acum stiu si consider ca Adservio este o platforma foarte utila in acest context. Cateva dintre beneficiile pe care le ofera sunt: colegii pot colabora usor in cadrul proiectelor, poti avea pe telefon manualele si cartile gratuit, ai acces la note de oriunde si, in plus, ai la dispozitie teste de IQ si autocunoastere. Platform Adservio vine atat in ajutorul elevilor, cat si in cel al profesorilor, creand un spatiu facil pentru exercitarea actului educational.
Alexandra Ursu
Alexandra Ursu2 ani în urmă
Eu am terminat de curând liceul. Pentru mine platforma Adservio mi-a fost de mare ajutor în toți cei 4 ani de liceu. Este un catalog digital cu foarte multe obțiuni: poți comunica foarte simplu cu colegii și profesorii pentru teme, proiecte, mesaje importante. Îți poți vedea notele și absențele foarte ușor. Are un test IQ pe care îl pozi face în fiecare an. Are cărți digitale care sunt de ajutor dacă ești o persoană caruia ii place sa se informeze. Dacă ești elev în clasa a 12 a, poți vedea în platforma o lista întreaga de facultăți.
Blacky Bruno
Blacky Bruno2 ani în urmă
Îmi place foarte mult aceasta platformă deoarece:
☆ Tinerii pot colabora foarte ușor cu ceilalți colegi, având la dispoziție o serie de instrumente utile învățării, inclusiv manuale, cărți digitale, teste de IQ și autocunoastere gratuite!
☆ Adservio oferă grafice de evoluție prin care se poate observa evoluția activității în timp, punctele forte și punctele care necesită atenție sporită!
☆ Adservio oferă posibilitatea schimbului de documente sau chiar fişiere întregi cu profesorii sau elevii direct din contul personal!
☆Conține chiar și o bibliotecă cu peste 200 de titluri de cărţi gratuite, de specialitate și beletristrică, care se pot descărca în format electronic!
Alexa MakeUpBeauty
Alexa MakeUpBeauty2 ani în urmă
Ma bucur enorm ca am aflat din timp de aceasta platforma prin care părinții pot sa aibă acces nelimitat la situația școlară a copilașilor lor. Partea buna este ca poți face asta chiar de acasă, de la munca sau din trafic fiind la doar un click distanta. În curând o sa ajungă și Nicholas la școală și cu siguranță Adservio este soluția perfecta și pentru noi! Este o modalitatea mult mai ușoară de a afla notele sale, temele și de a comunica cu profesorii copilului. 💜
Bianca Focsa
Bianca Focsa2 ani în urmă
De peste 13 ani, punem umărul la viitorul educației, prin digitalizare. Și avem nevoie de ajutorul tau pentru ca și alți tineri sa afle care sunt beneficiile digitalizării in educație.
Prin platforma Adservio poți: să colaborezi foarte ușor cu ceilalți colegi in orice fel de proiecte, ai pe telefon manuale și cărți digitale gratuite, poți să vezi oricând, de oriunde, notele pe care le ai.
Prin platforma Adservio - Poți să vezi oricând, de oriunde, notele pe care le ai ;ai pe telefon manuale și cărți digitale gratuite;ai la dispoziție teste de IQ și autocunoaștere
Manuela Ștefănuț
Manuela Ștefănuț2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de Adservio, deoarece pot să colaborezi foarte ușor cu ceilalți colegi în orice fel de proiecte, am pe telefon manuale și cărți digitale gratuite si pot vedea oricând, de oriunde, notele pe care le am. De asemenea, am orarul pe telefon si sunt la curent cu noutățile potrivite pentru mine si am la dispoziție teste de IQ și autocunoaștere. In plus, poti afla care este probabilitatea de ascultare la o materie ceea ce mi se pare super :)
Ioana Sabareanu
Ioana Sabareanu2 ani în urmă
♦️ Părinții pot comunica direct cu profesorii și sunt la curent cu situația școlara a copiilor. Astfel pot susține progresul și dezvoltarea copiilor.
♦️ Tinerii pot colabora foarte ușor cu ceilalți colegi, având la dispoziție o serie de instrumente utile învățării, inclusiv manuale, cărți digitale, teste de IQ și autocunoastere gratuite!
♦️ Adservio oferă grafice de evoluție prin care se poate observa evoluția activității în timp, punctele forte și punctele care necesită atenție sporită!
♦️ Adservio oferă posibilitatea schimbului de documente sau chiar fişiere întregi cu profesorii sau elevii direct din contul personal!
♦️ Conține chiar și o bibliotecă cu peste 200 de titluri de cărţi gratuite, de specialitate și beletristrică, care se pot descărca în format electronic!
♦️ Adservio oferă și o mesagerie integrată prin care parinții pot comunica și schimba opinii cu alţi părinţi sau pot lua legătura cu profesorii şi conducerea şcolii!
Red Foxy
Red Foxy2 ani în urmă
O platformă extrem de utila, mai ales acum cand educatia se digitalizeaza. Consider ca este foarte folositoare pentru elevi, pentru ca include multe functii cum ar fi:cărți si manuale gratuite,posibilitatea de a avea orarul in aplicație, teste de iq si autocunoaștere, chiar si calcularea probabilitatii de a fii ascultat la o materie.Adservio a făcut o treaba excelentă cu aceasta aplicatie. Felicitari!
Locații recomandate