/Iasi/Serviciu de instalare electrica

Sermecom

Sos. Pacurari nr.161, (fosta V. Lupului DN 28), Iași 700544, România

Sermecom
Serviciu de instalare electrica
3.8
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GF2+FW Iași, România
+40 744 230 009
sermecom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdogun
Bogdogun2 ani în urmă
Se poate sa dau mai putin de o stea oare?
Chiar imi pare foarte rau ca nu m-am uitat la recenzii inainte sa vin aici.
Am mers la ei pentru ca masina imi trepida la pornire si scotea fum gri, au dat un diagnostic si mi-au zis abia dupa 2 saptamani dupa ce mi-au tinut masina acolo, ca au rezolvat-o si ca nu a fost in totalitate eliminata problema.
Timp de 2/3 zile nu au fost mari probleme la pornire. Dar dupa 1 zi au revenit aceleasi probleme, doar ca mai urat. Mi-a pornit masina la a 2a cheie.
Nu recomand sub nici un fel.
Sunt extraordinari de scumpi si murdari ca lucru pe deasupra. M-a costat aproximativ 4000 lei . Daca aveti bani si vreti sa ii pierdeti sau o tapiterie curata pe care vreti sa o faceti praf , atunci recomand. Altfel feriti-va ca e spre binele vostru si al masinii voastre.
Eduard Apalaghie
Eduard Apalaghie2 ani în urmă
Am schimbat un set de plăcute de frână. Rapid .Recomand
Eugen gheorghiu
Eugen gheorghiu2 ani în urmă
Am avut pompa de injectie care baga span si de aici tot circul. despre raportul pret - calitate voi vedea in timp, insa despre promptitudine si amabilitate nota 10.!
Eduard Glodeanu
Eduard Glodeanu2 ani în urmă
Asa arata valorile injectoarelor (toate 4) recondtionate la ei, dupa nici 500km. Am fost la ei cu masina si mi s-a zis ca cel care citeste valorile in mers, nu stie ce zice. Am plecat la alt servis care se ocupa cu injectoarele si mi-a zis ca injectorul 2 este mort (verificat pe stand!) Garantia nu se ofera, prin simplu fapt ca nu s-a spalat rezervorul. Daca doriti sa aruncati 630 lei pe 1 injector, puteti merge la ei! NU RECOMAND!
Ilie Raileanu
Ilie Raileanu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma pentru nici un fel de reparatie sau reconditionare vorbesc din experienta proprie am fost la firma respectiva si am facut 4 injectoare si pompa de inalta la un lt 35, am platit factura de 4000 lei pentru reparatia injectoarelor nu am parcus nici macar 1300 km, s au defectat injectoarele.
Am fost la ei la firma pentru a vorbi personal cu ei cand am ajuns acolo domnu de la receptie mi a vorbit foarte urat si a inceput sa ma i-a la misto. I-am spus ca il las injectoarele in garantie nu a vrut sa mi le accpete si a spus ca aici nu fac ce vreau si ca cheama paza. Pur si simplu nici oameni de nimic, nici o seriozitate. Foarte scumpi si fara calitate.Nici macar piesele care le au inlocuit (daca le au inlocuit) nu mi le au returnat inapoi. NU RECOMAND AVETI GRIJA!!!!!!
Alex Ursu
Alex Ursu2 ani în urmă
Repara injectoare diesel,turbine,caroserii recomand!
Cosmin Onofras
Cosmin Onofras2 ani în urmă
Nu recomand această firmă sunt foarte scumpi fără calitate se comportă foarte urat cu clienți mai ales cel de la recepție, dacă te duci cu o piesă in garanție îți gasesc diferite motive pentru nu a ați mai da garanția, dar când este vorba de bani acolo sunt primi.
Aveți grijă!!!
Codrin Maxim
Codrin Maxim2 ani în urmă
Am schimbat capac rezervor și tija capotă. Profesionalism și foarte multă amabilitate, un service cu atitudine foarte corectă, de nivel occidental. Am primit și factură pe baza certificatului de înmatriculare. Recomand cu căldură!
Locații recomandate