/Gorj/Serviciu de instalare electrica

Casa Județeană de Pensii

Aleea Smârdan 16, Târgu Jiu 210152, România

Casa Județeană de Pensii
Serviciu de instalare electrica
3.2
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27MG+J8 Târgu Jiu, România
+40 253 213 307
cjpgorj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela covrig
Gabriela covrig2 ani în urmă
Aglomerat dar angajați amabili!
Albert Mercioiu
Albert Mercioiu2 ani în urmă
Doamnele de acolo cu care am interacționat și-au făcut treaba cat au putut de bine, in schimb, paznicul este un "miștocar" cu probabil 4 clase care se crede superior oamenilor care stau la coadă folosind un limbaj flegmatic și dând dovadă de o lipsă completa de educație. Din păcate instractinea este prima data cu paznicul care are rolul să te îndrume, mare păcat! Pentru doamnele angajate încă o dată tot respectul
Ion Catrinoiu
Ion Catrinoiu2 ani în urmă
Birocrație exagerata. De fiecare data se cer actele personale, cpie ci,cpie decizie, copie talon, etc. Gardianul impune și cere actele cu caracter personal, nu se poate ajunge la ghișeu, are comportament arogant cu clienții.
Special Guest
Special Guest2 ani în urmă
Nu se respecta programul de lucru
Vin la nouă pleacă la două
Bătaie de joc
Constantin geamanu
Constantin geamanu2 ani în urmă
E in regula,,,chiar nu ma asteptam,,e ordine...
Da Best
Da Best4 ani în urmă
Același sistem comunist !!
Stau bătrânii la cozi nejustificate, pentru că nu există un sistem automat de redistribuire a biletelor de tratament
Bineînțeles că nici formulare tipizate nu se găsesc 😵🤕, oamenii fiind îndrumați să se deplaseze la cele două xerox-uri de pe stradă de unde le procură la prețul de 50 bani/ tipizat
Marinela Sabou
Marinela Sabou2 ani în urmă
Oamenii necajiti ptr pierderea unui parinte sunt putati pe drumuri de niste angajati care nu se sfiesc sa isi bata joc de semenii lor.Oare dvs Doamna Directoare cunoasteti situatia.?Mama mea a decedat in 18 martie si nici azi in data de 9aprilie 2020 nu sa solutionat actele ptr ajutorul de inmormintare deoarece un angajat de al dvs minte cu nerusinare.Nu îi dau numele deocamdata public dar daca va fi necesar o voi face.Dupa trimeterea actelor onlain datorita noilor reguli, desi se poate demonstra ca au fost trimese acest angajat invoca tot felul de minciuni.Cu tot respectul eu va anunt ca voi merge pina in pinzele albe daca este necesar.Sii noi simpli cetateni avem drepturi pe care le cunoastem.Cum este posibil sa se comporte asa un angajat care este in slujba oamenilor,platit ptr asta.
Contantin Tapus
Contantin Tapus2 ani în urmă
Angajatii de la aceasta intitutie banuiesc ca au ajuns aici pe criterii de pcr ( pile , cunostinte , relatii ) sunt lipsiti de cunostinte si competente profesionale vorbesc pe un ton de sus si de totala indiferenta cu solicitantii de informatii sau cei care depun acte iar la telefonul de contact nu raspund sau si mai rau lasa telefonul conectat pe fax ca sa ti mai ia si din minute pe tefon ! Rusine !
Locații recomandate