/Cluj/Serviciu de instalare electrica

SEA- Servicii E-on pentru Acasa

Strada Fabricii de Chibrituri 13-21, Cluj-Napoca 400000, România

SEA- Servicii E-on pentru Acasa
Serviciu de instalare electrica
1.9
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHQQ+35 Cluj-Napoca, România
+40 265 200 400
seacomplet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anna Deak
Anna Deak2 ani în urmă
Cu 5 luni înainte de expirarea verificării, angajatul profitând de vârsta părinților 92 ani aîntrat în locuință și a făcut factura de 260 lei. Am mers la firma personal am dus verificarea neexpirata și am prezentat-o d-lui Abrudan Sorin. A înregistrat-o și prin email mi-a răspuns ca va anula factura. Bineînțeles că de atunci părinții au mai primit încă de 3ori somație de plata. Aceasta este firma assistcomplet. Menționez că noi avem contract cu o altă firmă și care prin telefon ne anunță când expira verificarea.
Petre tanta
Petre tanta2 ani în urmă
Mihai Alexandru Anca
Mihai Alexandru Anca4 ani în urmă
Greu de gasit la telefon
Radu Birtas
Radu Birtas2 ani în urmă
(Tradus de Google) Companie total fiabilă. A trebuit să aștepte mult pentru un cec și a trebuit să-i sun de mai multe ori pentru programare.

După aceea, nu au reușit nici să-mi trimită factura, nici să trimită către EON actualizarea pentru expirarea verificării obligatorii.

A trebuit să trimit o cerere pentru a obține factura și am observat un cost suplimentar de 60 de lei pentru URGENȚĂ ...

(Original)
Totally unreliable company. Had to wait a lot for a check and had to call them several times for the appointment.

After that, they did not manage neither to send me the invoice nor to send to EON the update for the expiration of the mandatory check.

I had to send a request to get the invoice and noticed an additional 60 lei cost for URGENCY...
Vicentia Vomir
Vicentia Vomir2 ani în urmă
Am facut verificarea instalatiei de gaz la 01.07.2020 si nu sunt in stare sa trimita informatia la EON. E foarte greu sa trimita niste documente si un mail.

Daca nu se pricep atunci sa-si schimbe angajatii cu cei care se pricep. Daca ii intrebi spun sa faci o cerere scrisa ca sa rezolve ce trebuiau sa faca ei singuri. Adica sa mai astepti inca 4 luni.
Mara Pop
Mara Pop2 ani în urmă
In 2 saptamini nu m- a putout programa pt o revizie la o centrala.
Am sunat de 3 ori si mi s-a promis ca ma va contacta persoana pt revizie.
Firma neserioasa. Am sa rezolv cu Alta Firma.
Erika Dragoste Heidel
Erika Dragoste Heidel2 ani în urmă
Firma neserioasa, te poarta de pe o zi pe alta, ca in cele din urma sa nu iti mai raspunda la telefon.
Alin Cerces
Alin Cerces2 ani în urmă
(Tradus de Google) Tipii aceia nu verifică dacă aveți deja verificarea periodică a gazului, ci doar intră în casă, fac niște verificări, 1 minut, la conductele de gaz și apoi v-au trimis o factură. După ce încercați să trimiteți prin e-mail asistenței pentru clienți pentru a explica faptul că ați făcut certificatul de verificare periodică cu câteva zile în urmă, aceștia nu răspund cu câțiva ani la e-mailurile dvs. și apoi transmit creația către o companie de colectare a salvării specializată în urmărirea creditorilor. Nu aș recomanda o astfel de companie de gunoi.

(Original)
Those guys don’t check if you already have the periodic check to gas, they just enter inside the house, do some checks, 1 minute, to the gas pipes and then they sent you an invoice. After you try to email the customer support to explain that you had the periodic check certificate done few days back, they don’t respond few years on your emails and then pass the creation to a rescue collection company specialized in chasing the creditors. I would not recommend such rubbish company.
Locații recomandate