/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

OnLaptop Service Center & Shop

Strada Inginer Vasile Cristescu 6, București 021985, România

OnLaptop Service Center & Shop
Serviciu de instalare electrica
4.6
729 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MQ+GG București, România
+40 31 005 9595
onlaptop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaly-Adam Vegh
Mihaly-Adam Vegh2 ani în urmă
Am cautat un service sa imi duc laptopul sa imi repare carcasa, deoarece aceasta s-a desprins putin si nu se mai putea inchide laptopul complet. Am gasit acest service si am dus laptopul si a fost gata in cateva zile. Am platit 350 de lei pentru aceasta reparatie, ceea ce mi s-a parut foarte mult, dar ok, nicio problema, nu voiam sa am laptopul stricat pentru ca aveam mare nevoie de el.
In aceeasi zi dupa ce l-am luat, la cateva ore dupa ce l-am folosit, au aparut linii pe display, si in cateva minute, tot displayul s-a dus aproape de tot, dupa cum se vede si in poze. Ciudat, deoarece laptopul meu nu a avut niciodata vreo problema cu displayul. Apoi sun inapoi la service si intreb daca il pot aduce inapoi sa verifice ce s-a intamplat si odata ce ajung acolo constat ca, garantie nu include deloc acest fel de dauna. Desi, mi se pare foarte ciudat faptul ca mi-am dus laptopul stricat la reparat si a venit si mai stricat fata de cum era inainte, cei de la service au refuzat clar faptul ca ar putea fi din cauza lor. Am ajuns sa vorbesc pana si cu tehnicianul care a lucrat la calculatorul meu si a venit cu scuza ca e cel mai probabil cauza unui flux de voltaj prea mare odata ce l-am bagat in priza, ceea ce a dus la stricarea displayului. In cele din urma, mi s-a oferit schimbarea displayului pentru suma de 750 de lei plus manopera. Eu am fost dezamagit de acest raspuns deoarece sunt convins ca displayul nu avea absolut nimic inainte de ,,reparatia” la acest service, si am cerut sa mi se repare in cadrul garantiei, insa au refuzat si au spus ca daca il vor lua, va trebui sa platesc 150 de lei pentru diagnostic in cazul in care refuz schimbarea displayului.
In cele din urma am refuzat sa mai las laptopul la acest service si am apelat la alt service, care mi-a comunicat faptul ca displayul s-a defectat din cauza reparatiei facute la carcasa, si anume ca partea de jos a displayului a fost afectata, dupa cum se vede si in poza. Din pacate, displayul meu trebuie inlocuit acum, iar cei de la OnLaptop nu au vrut sa plateasca pentru aceasta dauna.

Regret amarnic ca nu am facut plangere la ANPC, insa nu aveam destule dovezi favorabile la momentul actual. Sper ca acest review nu va fi sters, la fel cum multe persoane de aici proclama.

Update: Am primit laptopul inapoi de la celalalt service unde am fost nevoit sa ii schimb displayul si mi s-a comunicat faptul ca e probabil ca acel display stricat nici sa nu fi fost al meu, ci sa fi fost inlocuit de catre cei de la OnLaptop. Am strans dovezile necesare si am facut plangere la ANPC in urma acestui fapt. Sper sa imi recuperez toti cei 1000 de lei pe care i-am cheltuit in urma pagubelor facute de service.
Dragos Danaila
Dragos Danaila2 ani în urmă
Am fost la ei deoarece SSD-ul meu avea o parte din capacitate neformatata corect. Am discutat cu ei prin mail inainte, i-am intrebat deca pot formata acea parte, fara sa imi reinstaleze windows-ul (asta puteam face si eu, formatand tot hardul). Dupa 3 ore, mi-au spus ca SSD-ul pe care l-am dus la ei era stricat (laptopul era perfect functional, doar ca avea o capacitate de stocare mai mica) si faptul ca trebuie sa platesc un SSD nou si manopera de instalare. Mai mult, o mare parte din setarile initiale ale laptopului si o parte din date s-au pierdut. Am observat, in schimb, ca daca tipi si faci scandal, reactioneaza mult mai prompt (venise o tantica pe-acolo care facea scandal ca i s-a inlocuit ceva fara sa i se spuna).
In fine, dupa multi nervi si multa asteptare, nu pot sa ma declar decat dezamagit de experienta
Marian Constantin
Marian Constantin2 ani în urmă
Am un laptop Lenovo ideapad 100-15IBD a carui tastatura era nefunctionala ca urmare unui mic incident ce s-a produs din vina mea. Am apelat la serviciile acestei firme pentru a inlocui tastatura si ai face mentenanta de rigoare. In urma acestor prestatii firma s-a dovedit a fi o firma cu un personal de calitate, operativitate si profesionalism. Deci in concluzie am fost foarte multumit si pe viitor voi apela cu incredere la serviciile acestei firme.
Mihai Niculai
Mihai Niculai2 ani în urmă
Un service genial! Tot respectul pentru băieți, s-au mișcat și au lucrat exemplar. In câteva ore au curățat un laptop (praf și schimbare pasta termoconductoare), schimbat balamaua și ecranul. Seriozitate, rapiditate, încredere. Good job guys 💪👌
Mihai Simpetru
Mihai Simpetru2 ani în urmă
Pt o antena de 50 lei mi au cerut 250 lei,am spus ok,am mai facut 2 drumuri la ei...au uitat sa puna un capac...( am vazut dupa 2 zile) si au uital sa puna 4 suruburi de la carcasa ( balamale) la ei pe perete scrie ,,QUALITY IS OUR BUSSINES PLAN,,ca sa nu mai zic ca nici macar scuze....sau ,,ne pare rau,,
Florin Panaitescu
Florin Panaitescu2 ani în urmă
A fost a doua oară când am apelat la ei pentru repararea laptopului.
Am primit un telefon prin care mi s-a confirmat diagnosticul pus în timpul verificărilor și am fost întrebat dacă sunt de acord cu procedura și costul reparației.
După ce am confirmat aceste aspecte, a urmat al doilea telefon prin care am fost chemat să ridic laptopul reparat.
Serioși și eficienți, recomand 🙂
Alexandru Sima
Alexandru Sima2 ani în urmă
Am primit raspuns cu promptidune la intrebarile si informatiile solicitate, iar reparatia necesara a fost executata excelent si rapid. De asemenea, toate actele conexe mi-au fost oferite(factura, garantie etc.) Profesionisti!
Alexandra Pescaru
Alexandra Pescaru2 ani în urmă
Foarte prompți! Am adus laptopul la Service OnLaptop pentru o curățare de rutină și a fost gata în mai puțin de o oră, iar acum funcționează iarăși ca nou. Recomand!
Locații recomandate