/Botosani/Serviciu de instalare electrica

Nova ApaServ

Bulevardul Mihai Eminescu 34, Botoșani 710030, România

Nova ApaServ
Serviciu de instalare electrica
1.5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMV4+4G Botoșani, România
+40 374 106 801
apabotosani.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Nova ApaServ
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Prepelita
Gabriela Prepelita202 zile în urmă
Este inadmisibil să ți se spună la serviciu Disperat că apa v-a reveni la ora 16:00 iar la ora 18:00 când revii cu răbdare sa întrebi de ce pe 29 decembrie nu ai apă la robinet să ți se spună "Doamnă până mâine dimineață când vor reveni la serviciu colegii mei nu veți avea apă." Întreb oare nu era mai normal să fim anunțați corect cât și cum durează întreruperea apei? Protecția consumatorului va fi cu siguranță sezizata și tare as vrea să fie luate și masuri pentru că eu dacă nu plătesc sunt penalizată dar ei..... Cum sunt sancționați?
Fabio Primaverii
Fabio Primaverii324 zile în urmă
Buna ziua ! La Nova ApaServ Botosani avem de a face cu cei mai incompetenti angajati / cel mai prost management posibil !!! NU RASPUNDE NIMENI LA TELEFON .... NICI LA 20 / 30 / 40 DE APELURI !!!! DOAR CEI DE LA DERANJAMENTE RASPUND LA TELEFON .. DAR EI NU TE POT AJUTA CU MAI MULTE DETALII !!!!!!!!!!!!!!!! LEGATIVA TELEFOANELE ALEA DE GAT
Cornelia Coco
Cornelia Coco355 zile în urmă
Este vară, caniculă și lăsați un întreg cartier fără apă în Mănăstirea Doamnei!
Când sunteți sunați atâta spuneți că:a fost o avarie in locul x, s-a reparat, dar a apărut o altă avarie in locul y!Vi se pare normal?!?
Este vorba despre igienă ,vorbim despre copii mici ,despre faptul că nu se pot folosi toaletele,etc.
Daca se insista cu sunatul și de către alți locatari apare nesimțirea:"nu se răspunde"!
Când vine vorba să plătim atunci repede sunați voi ,dar noi când sunam nu ne răspundeți să ne dați și nouă niște explicații clare și certe.Sa va fie rușine!
Daniel Ungureanu
Daniel Ungureanu1 an în urmă
Buna ziua, am tinut sa aduc si eu la cunostinta cateva dovezi cum ca ApaServ si inclusiv ApaGrup jepmăniți bani de la locatarii din Dorohoi (Aleea Vișinului si Calea Plevnei). Sa va fie rusine ca nu raspundeti nici macar la telefon! Cel ce raspunde in Dorohoi de canalizari, Domnul Mitriță, a spus că nici nu face nimic, pentru că daca remediaza toate probleme cu canalizarile ei nu vor mai avea interventii si ca urmare ii vor da afara din serviciu cu pretextul ca nu sunt probleme.
Maria Zaharia
Maria Zaharia2 ani în urmă
In 23 noiembrie am sunat la Dispecerat sa anunț că in fața blocului din C Gane nr 5, de undeva dintr-o conductă curge apa râuri, știau deja, în 24 noiembrie lucrurile erau neschimbate, nu le pasă de nimic, dau dovadă de indolența și incompetență. Cineva trebuie sa plătească apa aceea, probabil cât de curând vor anunța creșteri de tarife. Nesimțire crasta. Revin acum pe 26 noiembrie apa curge pe străzi, se pare ca singura preocupare a acestei societăți este încasarea facturilor si plata salariilor. Rușine sa le fie!
Și uite așa, apare la primirea facturii pentru decembrie și notificarea scumpirii apei "potabile" și a canalizarii. Natura ne oferă resursele ei, inclusiv apa, doar Nova apaserv ne jupeste ca sa o transporte prin conducte.
Elena Sirghe
Elena Sirghe2 ani în urmă
Nu inteleg de ce mai afișați numerele de telefoane daca nu răspundeți niciodată. De 2 zile sun non stop la toate numerele afisate si nimeni nu.mi răspunde. Cei de la ApaServ lucrează doar atunci când trebuie sa plătesc facturile???? Niciodată nu întârziati sa trimite ti facturile acasa.....
Vasile ciobanu
Vasile ciobanu3 ani în urmă
buna...de doua zile iese apa de sub trotuarul din fata magazinului Profi de langa maternitate de pe bulevardul G. Enescu dar vad ca nu aveti de gand sa luati masuri...banuiesc ca tot noi cetatenii vom plati apa scursa pe strada..sa va fie rusine...
Bike Life
Bike Life2 ani în urmă
-La telefon nu raspunde nimeni.
-Se pricep sa trimita somatiile de plata cu penalitati pentru apa care nici nu s-a consumat.
Pe scurt: INCOMPETENTI
Locații recomandate