/Botosani/Serviciu de instalare electrica

Electroalfa

Calea Națională 15, Botoșani 710001, România

Electroalfa
Serviciu de instalare electrica
4.3
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ4H+MJ Botoșani, România
+40 372 319 911
electroalfa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Gherman
Gabriel Gherman2 ani în urmă
Elevii care au venit aici în practică li s-au promis o masa calda da n-au primit deloc
Turcu Turcu
Turcu Turcu2 ani în urmă
👍
Draceanu Florin Mihaela
Draceanu Florin Mihaela2 ani în urmă
Doar calitate și seriozitate.
Marian Savu
Marian Savu2 ani în urmă
ELECTROALFA este o societate organizata in stil occidental.Are incinte de productie moderne,utilaje de ultima generatie ,tehnologie de varf si personal cu inalta calificare.Este o societate 100% romaneasca,care a pornit de la zero ,iar in prezent nu are concurenta .Este un exemplu demn de urmat.!!!.
Petrica Iordache
Petrica Iordache4 ani în urmă
Un colectiv profesionist in domeniul Echipamente Electrice, Confecții Metalice, Antrepriză.
Dorin Boureanu
Dorin Boureanu5 ani în urmă
Imi pare rau sa o spun dar inca mai exista angajati(pe ce criterii???)gen doamna Avieritei care pur si simplu nu au nici o legatura profesionala cu productia si datorita careia foarte multi meseriasi cu experienta au plecat si vor pleca de la Electo Alfa....in afara de acest aspect supravegherea video este cea care terorizeaza muncitorii(si aici il citez pe unul nou angajat pe nume Claudiu)" munceste mai repede ca esti filmat si eu dau raportul despre acest fapt". DOMNULE MANAGER CIUBOTARU....STITI OARE CE SUBORDONATI AVETI??? PE CE CRITERII ANGAJATI INDIVIZI CA DOAMNA AVIERITEI??? SAU CA DL CLAUDIU CARE HABAR NU ARE DE DESEN TEHNIC DAR TIPA LA MUNCITORI????
Dorin Blondu
Dorin Blondu2 ani în urmă
O firma care isi bate joc de angajati. Pe afara e vopsit gardu,inauntru leopardul! Camere video nu sunt doar la buda in rest peste tot esti supravegheat. Sistem de conducere comunist. Sefi si cei de la resurse umane pacalesc tor timpul angajatii cu anumite salarii iar cand iti pune contractul in fata e mult mai mic,si iti garanteaza ca in alta parte nu mai gasesti ocazii din astea. Ziceau ca se ofera salariu de 3000 de RON net iar la angajare suma nici bruta nu era...maxim 1700 1800 de lei la un angajat calificat. Din ce am auzit pe acolo nici la birouri nu stau mai bine cu salariile si personalul tot vine si pleaca. Sunt angajati si vreo 30 de oameni din SRILANKA care saracii au vrut sa plece de acolo ca una li sa promis si alta li sau oferit.Au vrut sa plece dar sunt amenintati asa am auzit. Nu crezi pana nu intri ,asa am patit si eu si bine ca nu mai am legatura cu firma asta. Numai vorba de ea ca ar fi o firma serioasa,nu recomand nimanui!
Nicusor Luca
Nicusor Luca2 ani în urmă
ESTE O EXPERIENTA FOARTE BUNĂ
Locații recomandate