/Bacau/Serviciu de instalare electrica

Altex Bacau Hello Shopping Park Real

Calea Republicii, nr. 181, Hello Shopping Park, loc. Bacau, Bacău 600168, România

Altex Bacau Hello Shopping Park Real
Serviciu de instalare electrica
3.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW6H+FJ Bacău, România
+40 234 585 853
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Highround_ izi
Highround_ izi2 ani în urmă
Personal plictisit. Deși magazinul este gol, tot nu se găsește cineva pt o recomandare de produs sau măcar ceva informații mai complete.
Gabriel horvat
Gabriel horvat2 ani în urmă
Am vrut sa imi schimb cartusul hp pentru imprimanta (nu ma pricep foarte bine la chestii tehnice ale imprimantelor) , am gasit in magazin cartusul negru 652 iar cel color nu l-am gasit asa ca am intrebat un angajat. Acesta mi-a dat un cartus color 653, eu i-am spus ca acasa am color 652 dar el mi-a spus plin de incredere ca este acelasi. Ajungand acasa, le-am montat iar imprimanta l-a acceptat pe cel negru 652 iar pe cel color653 nu il recunoaste asa ca am ramas si cu banii luati si fara cartus color.
Ps: cel dela casa mi-a zis ca pot sa il returnez doar daca nu il fesfac din ambalaj
Asadar nu recomand sa luati sfaturi de la angajatii de aici
Marina Mihaela Ababei
Marina Mihaela Ababei2 ani în urmă
Plăcut surprinși de amabilitatea fiecărui angajat. Am avut ceva probleme cu transportul unui frigider, în sensul că la livrare am observat o zgârietura destul de vizibila pe el, am refuzat produsul și am încercat să găsim o soluție pt a intra mai ușor în posesia lui. Tot acest procedeu a fost mai ok decât ne-am fi așteptat datorită angajaților care eu fost cei mai înțelegători, amabili și răbdători. Recomand!!!!
Adrian Cirjan
Adrian Cirjan2 ani în urmă
Angajati blazati si aroganti, iar seful de magazin este un fel de dictator care considera ca trebuie sa ii fiirecunoscator ca te-a primit in magazinul lui. Atentie, reclama cu returnarea simpla a produselor este o gluma nesarata - mie mi-a luat cca 2 ore sa-i conving sa primeasca un produs cumparat in aceeasi zi. Voiau sa fac o cerere in care sa descriu ce nu mi-a placut si sa astept 14 zile raspuns de la seful de magazin care era la doi metri... Eu venisem hotarat sa schimb cu un produs mai performant, mai scump...dar am renuntat. In plus, m-am simtit in nesiguranta, pentru ca in magazin nu se respecta regulile de protectie anti-Covid.
Dan eugen zaharia
Dan eugen zaharia2 ani în urmă
Am cumpărat o mașină de cafea și după 3 luni s-a stricat ...am dat 1300 cca și am băut cca 300 cafele .. daca comand acasă cafea mă costă mai ieftin...partea frumoasa e că reparația in garanție costa 1200.... Dar avem garanție la Altex?
Zaharia Dan Eugen
Zaharia Dan Eugen2 ani în urmă
Am cumpărat o mașină de cafea pe firma ,in valoare de 1200 Ron și după 2 luni de utilizare s-a stricat.Am dus produsul in magazin și după ce au căutat motive sa nu îl ia pt a-l trimite in service au acceptat într-un final să-l trimită in service...după 2sapt mi-au transmis că reparația nu face obiectul garanției...spunând că nu a fost curățită mașină cu decalcifiant,ceea ce este fals având și factura cu decalcifiantul...,mi-au transmis un deviz de reparație in valoare de 1200...am refuzat.. acum nici produsul nu pot să-l iau pt că am pierdut garanția..și aceștia nu vor să-l mai des înapoi,mai ales când le-am comunicat că produsul care vroiau să-l returneze nu era al meu....păcat de Altex toate bune și frumoase până la garanție,mai ales că mi-au comunicat că nu pot fac plângere pt că produsul e pe firma.,..
Laurentiu
Laurentiu2 ani în urmă
Cel mai JALNIC magazin, nu cred ca este filiala Altex cu persoane mai prost educate decat aceasta de la Hello Shopping Parck Bacau... Personalul de aici nu are nici cel mai mic nivel de bun simt oemenesc nu mai zic de instruire adecvata domeniului de vanzari!
Existenta lucratorilor comerciali in aceasta filiala, care nu numai ca nu sunt consultanti de vanzari ci sunt pur si simplu niste badarani de ultima speta, este psobila doar cu buna stiinta a superiorilor altfel nu imi explic cum rezista acestia in magazin!

De nenumarate ori am cumparat produse din Altex la alte preturi decat cele afisate insa ultima oara consultantul de vanzari, dupa ce m-am intors de la casa de marcat cu produsul, imi explica senin: "Aaaaa, pai aici a fost altceva si de aia" dupa care pleaca fara sa mai zica nimic! Ma asteptam macar sa isi ceara scuze! Am lucrat si eu in vanzari si am trecut de la nivelul de consultant vanzari mai sus si asta pt ca imi place sa lucrez cu oamenii si as fi inteles daca macar ar fi avut o atitudine adecvata!

Concluzie: Nu recomand, poti gasi in alta parte si se merita cumparat chiar si cu o diferenta de pret, eu personal o platesc bucuros!
Cosmin Ignea
Cosmin Ignea2 ani în urmă
Nu recomand magazinul Altex. Daca incerci sa faci retur la un produs (in primele 3 zile de la cumparare) esti tratat ca ultimul om. Esti tratat cu superioritate, luat peste picior, inventeaza defecte... Concluzia: a trebuit sa le fac sesizare la ANPC pentru a rezolva situatia.
Locații recomandate