/Bacau/Serviciu de instalare electrica

S.C. Compania Regională de Apă Bacău S.A.

Strada Henri Coandă nr. 2, Bacău, România

S.C. Compania Regională de Apă Bacău S.A.
Serviciu de instalare electrica
1.1
234 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWM7+QM Bacău, România
+40 372 401 301
apabacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALRR
ALRR2 ani în urmă
Sunteti praf și pulbere. Aveti tot felul de babornițe si hodorogi care se mai cred inca celebrități ca pe vremea comunismului. O zi intreaga am încercat sa întru în legătură telefonica cu voi, dar angajații vostri de pe vremea lui Pazvante Chiorul , nu știu sa utilizeze modelele noi de telefoane sau sunt prea "ocupati" sa răspundă la telefon. Afara cu incompetenta din sistem!!!
Pensiunea elite
Pensiunea elite2 ani în urmă
Cat de nesimțiți si incompetenți pot fi cei ce-si bat joc de sănătatea si nevoile elementare ale populației unui oraș ? In 24 de ore nici o picătura de apa ? Criminalilor! Poate macar acum se vor sesiza cei in drept sa cerceteze si sa-i trimită in justiție pe vinovații de aceasta situatie intolerabila! Băcăuani , treziți-vă !
Rafflesia DB
Rafflesia DB2 ani în urmă
Bai, incompetenților! Sunteți puși pe criterii politice în posturi nemeritorii pentru pregătirea voastră de sapă și hârleț.
De aproximativ o săptămână nu mai avem apa în tot Bacăul, lichelelor! Ați scumpit-o de zici ca-i de la Ierusalim venită pe țeavă. Dacă nu am posibilitatea să achit factura la apă, imediat mi-o tăiați, eu ce-ar trebui să fac?
Justiția să-și facă treaba! Meritați o amendă usturătoare și n demisii.
Afară, proletarilor cu voi!
Mihaela Cosofret
Mihaela Cosofret2 ani în urmă
Nu meritati nicio stea! Sa va fie rusine! Ar trebui sa platiti despagubiri pentru "serviciile" pe care le faceti! Am pus o stea, deoarece nu pot posta daca nu pun minim una!
TranceChildable
TranceChildable2 ani în urmă
V-ați pus telefoanele pe silentios?! Chiar așa de incompetenți sunteți încât să refuzati să vorbiți cu cei care vă plătesc lefurile nemeritate? Din cauza specimenelor ca voi, neo-comuniștilor, a stagnat țara asta.
Medeline H
Medeline H2 ani în urmă
Sper sa muriți de sete astia care va bateți joc de noi 😇
In 2022 nu ar fi trebuit sa mai existe așa ceva!
Dau o stea ca nu pot da 0, dar nu o meritați nici pe asta. Rușine!
Stefan Adrian Solot
Stefan Adrian Solot2 ani în urmă
Politruci tinuti de PSD pe brate, habarnisti, putori. Angajati depasiti total de realitatea actuala. Tineti un oras intreg fara apa avand rezerva disponibila. Corupti ordinari
Alex Tiron
Alex Tiron2 ani în urmă
Buna ziua! Cum sa faceti lucrari de mantuiala pe banii contribuabililor? Se poate.... Se poate sa va dati si demisia ca nu ati facut pentru acest oras.
Locații recomandate