/Timis/Servicii funerare

Agentie Servicii Funerare Timisoara

Strada Paris, Nr. 15, Timisoara

Agentie Servicii Funerare Timisoara
Servicii funerare
Indicații de orientare
0763184184
sefuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
SeFuRo pune la dispozitie toata gama de servicii funerare complete in Timisoara dupa un program non stop si la cele mai accesibile preturi din tot judetul Timis.

Reprezentam una din cele mai apreciate casa funerare din judet ce este pe deplin autorizata si detine o intreaga logistica destinata bunei desfasurari a procesiunilor funerare de inhumare si incinerare.

Cu o experienta indelungata si o echipa profesionista organizam de la a-z cu sprijinul serviciilor conexe un asemenea eveniment furnizand totodata si produsele funerare aferente.

Preturile avantajoase reprezinta o facilitate pentru oricine doreste sa apeleze la agentia funerara teritoriala si sunt special concepute pentru a veni in sprijinul familiei ce se ocupa de funerariile persoanei recent decedate.

Zone deservite in Timisoara:
Antene, Baba Dochia, Blascovici, Braytim, Calea Aradului, Calea Sagului, Calea Sever Bocului, Cetate, Ciarda Rosie, Circumvaltiunii, Crisan, Elisabetin, Fabric, Freidorf, Ghiroda, Girocului, Iosefin - Dambovita, Lipovei, Plopi - Kuncz, Mehala, Odobescu, Olimpia, Plavat, Ronat, Soarelui, Steaua - Fratelia, Tipografilor, Torontalului.



Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate