/Timis/Servicii funerare

Ingerul Pazitor - Servicii Funerare Timisoara. Funerare Timisoara Non Stop. Pompe Funebre Timisoara

Bulevardul Liviu Rebreanu 26, Timișoara 300425, România

Ingerul Pazitor - Servicii Funerare Timisoara. Funerare Timisoara Non Stop. Pompe Funebre Timisoara
Servicii funerare
4.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MF+F9 Timișoara, România
+40 770 145 464
ingerulpazitor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lavinia Mike
Lavinia Mike2 ani în urmă
În momentul cel mai trist din viață, când ne părăsește o persoană foarte dragă, avem nevoie de ajutorul semenilor noștri pentru a reuși să depășim acest moment. Ajutor meu cel mai mare a fost domnul Mihai Dușu, administratorul Serviciilor Funerare Îngerul Păzitor, de la care am avut parte de cele mai bune servicii funerare si sfaturi, care s-a asigurat la fiecare pas că totul decurge conform dorințelor mele. Vă recomand să apelați cu încredere, la dumnealui, în momentele pe care din păcate nu le putem evita.
Alexandra Mioc
Alexandra Mioc2 ani în urmă
Din experienta proprie pot spune ca am avut parte de servicii oferite cu profesionalism si empatie.S-au ocupat de tot procesul iar disponibilitatea lor este intr-adevar non-stop. Recomand cu incredere!
Anna Nemeth
Anna Nemeth2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma intr-un moment in care aveam cel mai mare nevoie de ajutor. Am fost intampinata cu caldura, respect si servicii impecabile. Recomand cu incredere!
Andreas Podratzky
Andreas Podratzky3 ani în urmă
Ingerul pazitor m-a insotit la inmormantarea mamei mele pe 8 Martie 2021. Intr-un momement atat de greu ai nevoie de cineva care sa te sustina si sa te sprijine iar in domnul Mihai de la ingerul pazitor am avut mai mult decat atat. Servicii impecabile, totul a fost cat se poate de transparent, pret rezonabil. Nu am avut nici o secunda senzatia ca se adauga vreun serviciu care nu era necesar, chiar din contra. Am ales "ingerul pazitor" dupa rating iar in cazul de fata nu am fost deloc dezamagt. Recomand firma din toata inima si sper sa ne sprijiniti la nevoie multi ani de-acum inainte. Va multumesc inca o data pentru tot.
Anca
Anca3 ani în urmă
Este foarte greu sa faci o recomandare ,pentru ca nu am dori nimanui sa se intample aceste lucruri,dar din pacate,fara a putea alege,aceste lucruri se intampla,iar in acele momente ai nevoie alaturi de oameni profesionisti,dar cel mai tare ai nevoie de Oameni,care pe langa servicii,sunt acolo cu un sfat,o vorba buna si ajutor. Asadar multumim din suflet,Ingerul Pazitor pt tot!
Firmm word
Firmm word2 ani în urmă
O firma de exceptie care pune omul inaintea banilor. Domnul Mihai a ajutat mai mult decat a fost platit sa ajute - acte, drumuri cu masina proprie, sfaturi, compasiune... Am numai cuvinte de lauda.
Recomand Ingerul Pazitor cu caldura.
Bota Anamaria
Bota Anamaria2 ani în urmă
Mulțumim pentru serviciile oferite,sunteti INGERUL PAZITOR.Putini oameni știu sa acorde ajutor atunci când pierzi pe cineva drag.Ati dat dovada de încredere.Sunteti oameni deosebiți și aveți dorința de a ajuta.Multă sănătate!
Anna-Maria Cretu
Anna-Maria Cretu2 ani în urmă
Un om de milioane... Mihai administratorul firmei ne-a ajutat intr-un moment critic in care nu stiam ce sa facem, ne-a consiliat si am organizat impreuna cu el funeraliile in totalitate.
Datorita lui am reusit sa rezolvam lucruri pe care nu as fi crezut ca le pot rezolva.
Multumesc din suflet !
Tot respectul meu !
Anna-Maria C
Locații recomandate