/Gorj/Servicii funerare

Servicii Funerare Târgu-Jiu Arhi San Lazarus

Magazin Candela, Târgu-Jiu, Bulevardul Republicii, Nr1A, Targu-Jiu 210152, România

Servicii Funerare Târgu-Jiu Arhi San Lazarus
Servicii funerare
4.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27PG+H4 Târgu Jiu, România
+40 757 062 405
arhisanlazarus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
John smith
John smith3 ani în urmă
Plusuri: a) persoana de contact foarte amabilă, sfaturi utile, soluții bune, sprijin în obținerea ajutorului de înmormântare; b) organizarea, punctualitatea, desfășurarea ritualurilor religioase ireproșabile;
c) Personalul care s-a ocupat de activitățile cerute profesionist, atent, serios, de bun simț; d) cele 44 de pachete decente, ok.
Minusuri: a) mașina frigorifică care a transportat pachetele veche, cu ușa defectă, nu s-a ținut pornită pe timpul slujbei religioase de la biserică și nici de la înhumarea propriu-zisă, conținutul pachetelor fiind la limita deteriorării până la împărțirea lor.
b) Mâncarea: meniul sărăcăcios, stil pomană bisericesc; la aperitiv, cei doi cârnăciori micuți puteau să fie puțin prăjiți pentru că au căpătat o culoare neplăcută ochilor din cauza căldurii, pielea salamului ar fi trebuit îndepărtată înaintea felierii, fiind extrem de dificil de îndepărtat întrucât feliile au fost foarte subțiri; cele 4 sarmale foarte mici, carnea tocată deși gustoasă aproape inexistentă în foile de varză. Varza mi s-a părut prea acră; la felul 2, pulpa de pui neprăjită suficient, pilaful de orez foarte bun dar din cauza faptului că salata de varză a fost pusă în aceiași caserolă cu acesta și pulpa, oțetul a produs o reacție neplăcută asupra acestora, apărând senzația de stricat. Salata de varză trebuia pusă separat într-o caserolă micuță. Desertul foarte sărac, rușinos de sărac, se putea o prăjiturică mai aspectuoasă în locul a 3 fursecuri și o bucățică de foietaj. Berea la pet de plastic a fost bună. Una peste alta, pachetul care a costat 40 lei nu m-a satisfăcut nici prin conținut dar nici prin modul de preparare. Cu puțină atenție, se putea mult mai bine!
Sunt 13 firme care oferă servicii funerare în Tg Jiu, toate au aproximativ aceleași prețuri. Personal, n-aș mai apela niciodată la această firmă. Este un moment din viața noastră care merită un profund respect iar firmele care oferă astfel de servicii trebuie să înțeleagă acest lucru.
S Sorin
S Sorin4 ani în urmă
Firmă serioasă și promptă.
Am apelat și noi (Mănăstirea Jitianu), am fost foarte mulțumiți și recomandăm ca la evenimente de acest gen (chiar dacă sunt nefericite) să se apeleze cu încredere.
Ion Iacobescu
Ion Iacobescu4 ani în urmă
O firma foarte serioasa si profesionista, recomand cu încredere
Calin Dadulescu
Calin Dadulescu4 ani în urmă
Profesionalism si preturi decente!
Rosu Octavian
Rosu Octavian4 ani în urmă
Cele mai accesibile servicii din Gorj
Georgian Mogoșanu
Georgian Mogoșanu2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru serviciile oferite in organizarea înmormântării. Sunteți o echipa serioasă, punctuală și mai mult decât atât, ne-ați ajutat mai mult decât era cazul! O sa va recomand tuturor cunoștințelor mele!
Gheorghe Tatomir
Gheorghe Tatomir2 ani în urmă
Profesioniști! Am fost multumit de serviciile voastre! Multumim pentru sprijin si pentru susținere!
Cati Merei
Cati Merei2 ani în urmă
Succes, pe zi ce trece deveniți tot mai profesioniști!
Locații recomandate