/Giurgiu/Servicii funerare

Servicii Funerare Bolintin Vale

Strada Bisericii, Nr. 8, Bolintin Vale

Servicii Funerare Bolintin Vale
Servicii funerare
Indicații de orientare
0763184184
sefuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
SeFuRo faciliteaza tuturor celor din Bolintin Vale obtinerea de servicii funerare complete de la casa funerara de pompe funebre ce are program non stop si cele mai bune preturi din judetul Giurgiu.

Suntem la un apel distanta in cazul unui deces si oferim familiilor ce trec printr-un moment ca acesta toata gama de servicii si produse specifice de o calitate net superioara fata de ceilalti prestatori existenti.

Indiferent daca se doreste organizarea unei procesiuni de inhumare ( inmormantare ) sau incinerare venim cu solutii practice si tinem cont de toate obiceiurile religioase actuale pe care le implementam pentru buna desfasurare a evenimentului in cauza.

Anii de activitate au generat in cadrul agentie o experienta vasta, ce ajuta echipa noastra profesionista sa multumeasca pe oricine si sa onoreze cele mai exigente cerinte cu privire la organizarea unui asemenea moment nefericit.

Zone deservite in Bolintin Vale :
Agricultori, Argesului, 23 August, Bancii, Belsugului, Bisericii, Carpati, Dimitrie Bolintineanu, Justitiei, Libertatii, 1 Mai, Poarta Luncii, Republicii, Sabarului, Sperantei, Stadionul, Viitorului.
Localitati invecinate: Crivina, Icoana, Malu Spart, Ogrezeni, Palanca, Poenari, Podisor, Suseni.
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate