/Giurgiu/Servicii funerare

Servicii Funerare Giurgiu

Bulevardul Independentei, Nr. 5, Giurgiu

Servicii Funerare Giurgiu
Servicii funerare
5
1 recenzii
1 comentarii
Indicații de orientare
VXW8+2V Giurgiu, România
0763184814
sefuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
SeFuRo reprezinta casa funerara de pompe funebre din Giurgiu ce pune la dispozitie toata gama de servicii funerare complete dupa un program non stop la preturi accesibile oricui din tot judetul.

Oferim facilitati de mare ajutor in cazul unui deces iar cei ce ne solicita sprijinul beneficiaza de toate avantajele colaborararii cu cea mai experimentata firma de profil de pe plan local.

Disponibilitatea serviciilor si produselor specifice la orice ora, seriozitatea si profesionalismul echipei noastre, dotarile de ultima generatie in conformitate cu legea in vigoare, empatia si respectul aferent, reprezinta avantaje pentru cei ce au nevoie de o companie funerara ca a noastra.

Ne punem in slujba tuturor familiilor ce trec prin momente mai putin placute generate de trecerea in nefiinta a cuiva apropiat si personalizam pachete funerare complete astfel incat preturile pentru organizare a unei inhumari sau incinerari sa poata fi accesibile oricui.

Zone deservite in Giurgiu :
Balciului, Balanoaiei, Bd. Bucuresti, Bd. I.C. Bratianu, Daciei, 1 Decembrie 1918, Ghizdarului, Gloriei, Istru, Independentei, Mihai Viteazu, Nord, Penny, Plantelor, Portului, Prieteniei, Rudari, Santier Naval, Smarda, Sos. Alexandriei, Sos. Sloboziei, Tineretului, Unirii, Vama.
Localitati adiacente : Balanu, Balanoaia, Fratesti, Malu, Oinacu, Remus, Slobozia, Vieru.
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria Ionescu1 an în urmă
Am apelat la SeFuRo Giurgiu si am beneficiat de sevicii funerare complete la preturi foarte bune. Recomand !
Locații recomandate