/Cluj/Servicii funerare

Carpe Diem Funerare - Pompe funebre

Strada Avram Iancu 36, Cluj-Napoca 400083, România

Carpe Diem Funerare - Pompe funebre
Servicii funerare
4.8
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8R+HX Cluj-Napoca, România
+40 745 079 535
carpediemfunerare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Istvan albert
Istvan albert2 ani în urmă
Când viața ne oferă și momente mai puțin plăcute puteți apela la această firmă care va va ajuta să treceți mai ușor prin încercările vieții. Ei sunt cu adevărat profesioniști, de încredere și vor face ca evenimentul sa decurca la cele mai bune standarde.
Ei se vor ocupa de tot.
Recomand cu încredere.
Stela Cimpeanu
Stela Cimpeanu2 ani în urmă
Personal amabil, omenos si profesionist. Tot personalul a fost disponibil la orice ora. Serviciile funerare prestate au fost de calitate. Mancarea a fost gustoasa si personalul de la catering binevoitor.
Dan Leordean
Dan Leordean2 ani în urmă
Personal amabil, înțelegător, dispus la orice oră din zi și din noapte să te ajute! Serviciile funerare oferite au decurs întocmai și în timpul stabilit în înțelegerea inițială. Au o gamă variată de produse și servicii funerare. Prețurile sunt corecte. Le recomand postarea mai multor fotografii cu produsele specifice oferite: sicrie, coroane, aranjamente florale, lumânări, ștergare, colaci, prapori, colăcei, etc. Voi recomanda cu siguranță această companie!
Simin Stanca
Simin Stanca2 ani în urmă
Multumesc firmei Carpe Diem pentru  sprijinul acordat in momentele atat de grele si dureroase pricinuite de moartea tatalui meu. Profesionalismul membrilor echipei, dedicarea lor in toate serviciile oferite, dar si atitudinea speciala de intelegere, compasiune si sprijin mi-au fost de un real ajutor in acele clipe atat de dificile.
O firma cu adevarat profesionista, dar care nu se rezuma doar la a oferi servicii impecabile, ci pune foarte mult suflet in tot ceea ce face, stiind sa le fie alaturi celor incercati de pierderea persoanelor iubite.
Multumesc foarte mult!
Adrian Prioteasa
Adrian Prioteasa2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate si promptitudine
Am apelat la ei, eu nefiind din Cluj, si ne-au ajutat in momente grele si in situatie generala complicata ( si de autoriritati) si de cazul nostru particular.Au fost corecti si rapizi si serviciile lor au fost complete. Neasteptat de atenti si amabili pentru niste necunoscuticum eram noi pentru ei. Multumiri si felicitari!
Recomand
Sandor keresztes
Sandor keresztes2 ani în urmă
Promptitudine, atitudine, sfaturi corecte și înțelepte, totul s-a desfășurat corect și deschis de la primul apel telefonic până la incheierea ultimului act, in doua cuvinte: profesionalism și omenie. Mulțumim!
Lorena Nemet
Lorena Nemet2 ani în urmă
Mulțumim pentru tot intregii echipe de la carpe diem!! O echipa profesionistă,amabilă care si-au dus la bun sfârșit treaba ca la carte in momentele acestea grele pt noi.ne-au ajutat si cu sfaturi si ne-au indrumat spre ceea ce trebuia făcut. recomand cu drag si încredere!
Mariana Popa
Mariana Popa2 ani în urmă
Servicii de calitate, prompte si de incredere, recomand cu incredere. Personal profesional si specializat pentru astfel de servicii. Va multumesc pentru ajutorul si indrumarea dvs. in momentele dificile prin care am trecut la trecerea in nefiinta a mamei mele. Mii de multumiri! <3
Locații recomandate