/Cluj/Servicii funerare

Sever Servicii funerare

Strada Corneliu Coposu 104, Cluj-Napoca 400000, România

Sever Servicii funerare
Servicii funerare
4.9
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHP9+9J Cluj-Napoca, România
+40 744 203 599
funerarecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florin Silaghi
Florin Silaghi2 ani în urmă
Servicii Impecabile!!!De foarte mare ajutor in momentele dificile prin care am trecut. Personal foarte bine pregatiti,adevarati PROFESIONISTI, cu suflet,preturi foarte accesibile,catering excelent!Recomand cu toata increderea!!!
Crina porut
Crina porut2 ani în urmă
Multumesc Sever Servicii Funerare pt seriozitatea, promptitudine si calitatea serviciilor oferite ! Multumesc pentru tot ! Nota 10+ si pentru catering ! Felicitari ! Ajutati omul cand are mai mare nevoie si e profund indurerat de pierderea suferita ! Inca odata MULTUMESC !
Roxana Haja
Roxana Haja2 ani în urmă
In clipele grele, cand pierzi pe cineva drag, e foarte linistitor sa gasesti pe cineva ca Sever Funerare. Nu am avut nicio emotie cu pregatirea celor necesare, iar noi am putut sa ne ocupam doar de emotiile noastre in aceste momente atat de grele.
Promptitudine, empatie, punctualitate, profesionalism, cam astea sunt cuvintele care ii descriu pe acesti oameni minunati de la Sever.
Multumim lui Sergiu si echipei!
Suteu david
Suteu david2 ani în urmă
Vă mulțumesc pentru toate serviciile prestate și profesionalismul de care a-ți dat dovadă. In momentele grele prin care am trecut, e liniștitor să ști că cineva se ocupă de toata organizarea și serviciile care sunt necesare la astfel de ceremonii.
Cristina chira
Cristina chira2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile prestate de Firma Sever . Un ajutor in momentele dificile prin care am trecut. Va multumesc din suflet si va recomand serviciile cu toata increderea! Inclusiv catering-ul a fost excelent.
Dorin Matei
Dorin Matei2 ani în urmă
Când viața te pune la grea încercare, cei pe care te poți baza, te ajută să treci mai ușor peste acele momente. Când tata a plecat dintre noi, Sever Servicii Funerare a fost un sprijin de nădejde pentru noi, adevărați profesioniști în domeniu. Vă mulțumim pentru tot.
Adriana Anghel
Adriana Anghel2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumită de Sever funerare.Tocmai mi-am luat rămas bun de la bunica mea și am trecut cu bine peste acest moment greu datorita acestor OAMENI din aceasta echipa care s-au ocupat de tot ceea ce tine de o înmormântare. BRAVO VOUA
Cami Cami
Cami Cami2 ani în urmă
Mulțumesc pentru serviciile de calitate, personal calificat care te ajuta in momentele grele. Multe multumiri încă o data
Locații recomandate