/Bucuresti/Servicii funerare

Funerare 24

Strada Mihail Sebastian 44, București 052034, România

Funerare 24
Servicii funerare
5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37C+XH București, România
+40 759 555 551
funerare24.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Wyneken
Bogdan Wyneken1 an în urmă
Domnii de la Funerare24 au dat dovada de profesionalism, rabdare si empatie extraordinara. Serviciul a fost impecabil de la capat la coada. In special masina funerara condusa de Cosmin a fost echipata complet. Multumim din suflet si dnului Cristian pt o organizare perfecta. O companie moderna care stie ce face si oameni buni care dau dovada de empatie si respect in situatia data. Multumim din nou!
Mr Bo
Mr Bo1 an în urmă
Multumim firmei Funerare24 pt o colaborare extraordinara si servicii perfecte. Domnul Cristian a organizat totul cu multa rabdare si bun simt si cu o empatie rar intalnita. Masinile sunt moderne si echipate complet, curate si super bine intretinute. Mercedesul Vito funerar a fost condus de domnul Cosmin. Si el ne-a ajutat enorm, a condus prin toata tara si a dat si el dovada de o rabdare extraodrinara. Multumim din nou.
Mirela Neacsu
Mirela Neacsu1 an în urmă
Firma ne-a fost de un real folos ajutandu-ne si indrumandu-ne cu tot ceea ce am avut nevoie in acele momente grele. De asemenea, calitatea produselor oferite a fost foarte buna. Multumim!
Klaudyu Rusu
Klaudyu Rusu2 ani în urmă
Profesionalism total.
Calitatea produselor oferite au fost peste așteptări....nota 10+
Saggan Diu
Saggan Diu2 ani în urmă
Oameni minunați pe care te poți baza într un moment greu! O echipa de profesioniști! Mulțumesc pentru ajutorul acordat!
M
M2 ani în urmă
Servicii de cea mai inalta calitate. Decesul a survenit in weekend, noaptea dar s-au prezentat repede dupa anuntare, a doua zi dimineata aveau toate actele gata, am trecut rapid in revista ce solicitam, s-a facut factura si din acel moment de toate s-a ocupat firma. O mentiune speciala pentru absolut toti angajatii cu care am luat contact! Au dovedit empatie si si-au facut treaba dincolo de prevederile angajate. Va multumim!
MATEI ANA-MARIA
MATEI ANA-MARIA2 ani în urmă
Serviciile funerare de nota 10. Au ajuns la locație în cel mai scurt timp de la solicitare.S-au oferit sa ne depună defunctul în camera frigorifica pana la depunerea lui la capela ,fără a ne taxa suplimentar. Alimentele din pachete gustoase și calitative,foarte atenți le detalii. Echipa foarte respectuoasa și profesionista. Le mulțumim pentru suport,pentru atenția sporita la detalii. Recomand cu încredere! Servicii de cea mai înaltă calitate! Va mulțumim pentru ca ne-ati fost alături și ne-ati indrumat în aceste momente dificile!
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Profesionisti, alături de noi de la început pana la sfârșit. Calitate, promptitudine, empatie. Am trecut mult mai ușor prin toata situația. Va mulțumim!
Locații recomandate