/Bucuresti/Servicii funerare

Beligi Servicii Funerare

Strada Lizeanu 39, București 021112, România

Beligi Servicii Funerare
Servicii funerare
4.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43C+XC București, România
+40 756 700 500
beligi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alice Stanciu
Alice Stanciu2 ani în urmă
O firma foarte serioasa, suntem foarte multumiti, pana la ultimul detaliu a fost ce trebuie. Pachetele de pomana au fost foarte generoase, tot ce contineau fiind de calitate. O eroare s-a facut, intr-adevar, insa s-a remediat aproape instant.

Recomand cu caldura.
Beatrice ionutz
Beatrice ionutz2 ani în urmă
Multumim întregii echipe pentru sprijinul acordat! Multumim pentru calitatea serviciilor oferite!Aici am găsit soluții la toate problemele cu care se confruntă o familie..atunci când pierde pe cineva drag..legate de formalitățile ce trebuiesc realizate..precum și la obiceiurile/datinile aferente. Sunt atenți si la suferință familiei..si acest aspect..ai califica..,,profesioniști,, în domeniul lor de activitate ..! Cu deosebita considerație.. Fam Socobeanu..!
Carmen Nanu
Carmen Nanu2 ani în urmă
Multumesc din inima pentru atitudine suport moral,ajutorul si compasiunea cu care personalul Beligi Servicii Funerare ne au ajutat in greaua incercare prin care am trecut.Toate produsele si serviciile au fost la superlativ si desi nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea momente, recomand serviciile Beligi Funerare ptr condescendenta,calitate si seriozitate.
Gabriela Afrodita Crisbasanu
Gabriela Afrodita Crisbasanu2 ani în urmă
Intr un moment teribil cum e perderea proprio mame in plus fiind la distanza si in prin corona virus fara posibilitatea de a te.putea organizza Beligi Servici Funerare au fost SINGURI care au rezolvat o situate de estrema dificultati.
Cu mare respect va MULTUMESC !!!!!
Cristian Huiu
Cristian Huiu2 ani în urmă
Seriozitate, profesionisti!
Multumim pentru ca ne-ati fost alaturi!
Costel Mindru
Costel Mindru2 ani în urmă
Recomand.
Profesionisti, expeditivi, foarte cooperanti, ofera solutii alternative, discreti
MLDVN Alecs
MLDVN Alecs2 ani în urmă
O firma de oameni seriosi,competenti,eficienti si profesionisti.
Am colaborat cu dl. Andrei spre rezolvarea unei probleme care se extindea si pe teritoriul Germaniei si al Spaniei iar serviciile oferite au fost prompte. Spre deosebire de alte companii,cei de la Beligi mi-au inteles repede problema si au venit cu o solutie foarte rapid,fara sa complice lucrurile.
Ii recomand cu incredere. Intr-o societate in care oamenii au uitat sa fie oameni si profita de cea mai mica problema pentru profitul personal cei de la Beligi au dat dovada de empatie,intelegere si mult bun simt.
Serban Cismarescu
Serban Cismarescu2 ani în urmă
Eram plecați din țara și am avut nevoie in mai puțin de 12 ore de o coroana. Am căutat online si am scris la 15 locații (email și mesaj). Au răspuns primii și au fost foarte prompți cu imagini, preț și răspunsuri la tote întrebările. Au mai răspuns alte doua firme dar mult mai târziu și foarte sumar. Coroana a fost livrata la Capela la ora stabilită. Un serviciu impecabil.
Locații recomandate