/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii Funerare Rainbow Dorobantu

Strada Mihail Sebastian NR 172B, București 050788, România

Servicii Funerare Rainbow Dorobantu
Servicii funerare
4.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3F6+RX București, România
+40 755 222 888
servicii-funerare-dorobantu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandru Serbanescu
Alexandru Serbanescu2 ani în urmă
O firmă serioasă, prețuri bune și oameni cu care te poți înțelege, cu bun simț ( ceea ce mai rar întâlnești la o astfel de firmă) . O recomand din tot sufletul!
Cristian Bila
Cristian Bila4 ani în urmă
Profesionalism prin excelenta!
Absolut totul a fost perfect!
Nu e doar o firma care isi face treaba asa cum e normal, oamenii iti devin prieteni dupa aceasta experienta!
Multumesc din suflet pentru tot!
Marius Niculescu
Marius Niculescu4 ani în urmă
Mulțumiri Firmei Rainbow si in special Domnului Dorobantu ptr sprijinul acordat in ceea.ce privește serviciile funerare oferite .Societatea si serviciile funerare oferite sunt excelente si profesionale .O echipă de profesionisti si oameni cu.suflet care va vor sprijini în clipele grele prin care toți vom trece o dată si odata.Mii de mulțumiri Domnului Dorobantu un om cu suflet si foarte serios in ceea ce priveste serviciul pe care îl prestează.Recomand din tot sufletul Societatea Rainbow si pe Dl Dorobantu .
Andrei Vladescu
Andrei Vladescu4 ani în urmă
Niște oameni extraordinari, nu am cuvinte sa le mulțumesc îndeajuns!! Nu găsiți doar o firma de servicii funerare ci un real ajutor si niște servici de calitate care se văd într-adevăr in clipe grele!
Florica Chircu
Florica Chircu2 ani în urmă
Serviciile au fost excelente. Personalul extrem de empatic, ne-au oferit ceea ce am cerut și s-au adaptat schimbărilor de plan extrem de repede. Prețul foarte ok, recomand cu drag.
Iancu Radu
Iancu Radu2 ani în urmă
O firmă cu suflet! De când am apelat la ei am simțit o mare povară luată de pe umeri! Ei s-au ocupat de tot, preluare, depunere, acte, pachete și multe altele. Noi am vorbit doar la biserică și la cimitir. Restul s-au ocupat ei! Recomandăm cu încredere pentru că sunt oameni, nu simpli prestatori de servicii! Totodată mancarea de foarte bună calitate, proaspătă și coliva gustoasă (fără coji de nuci să îți spargi dinții...). Toate au fost preparate cât mai aproape de ora înmormântării pentru a fi proaspete. Mulțumim!
Ioan doroftei
Ioan doroftei2 ani în urmă
În aceste zile, în care suntem îndurerați de pierderea celor dragi, oameni cu suflet, cu profesionalism, au reușit să ne degreveze de toate sarcinile care țin de administrarea acestor "evenimente grele" din viața familiei mele. Mulțumesc mult S.F. Rainbow, pentru ajutorul acordat!
Joanna
Joanna2 ani în urmă
Oameni! In momentele grele reusesc sa fie profesionisti si sa raspundA chiar si celor mai ridicate pretentii! Multumim! Recomandam cu drag!
Locații recomandate