/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii Funerare Adrian Blaj

strada sergent, Str. Serg. Nicolae Florescu nr. 1, București 042085, România

Servicii Funerare Adrian Blaj
Servicii funerare
5
46 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94HP+W5 București, România
+40 720 040 040
bucurestifunerare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Familia Brinzan1 an în urmă
Intr-un moment cumplit din viata noastra (pierderea tatalui),am apelat la serviciile acestei firme si spre multumirea noastra s-au ocupat de acest eveniment exemplar. Recomand cu cea mai mare incredere serviciile acestei firme. Am fost foarte multumiti.
A Polodor
A Polodor1 an în urmă
Doua fiinte dragi ni s-au stins in 2021 la interval de numai cateva luni. Intr-unul din cele doua cazuri, circumstantele au fost de o complexitate peste medie. Domnul Blaj si echipa sa au fost in ambele randuri de un profesionalism desavarsit din toate punctele de vedere - servicii prompte, perfect organizate pana la detalii, comunicare constanta, cu o intelegere impecabila a starii emotionale; pe scurt, colaboratori de nadejde in clipe atat de dificile.
Elena Dinu
Elena Dinu2 ani în urmă
O firma serioasă in adevăratul sens al cuvântului! Toate serviciile au fost de calitate, pornind de la cum am fost îndrumați mereu cu răbdare, înțelegere și compasiune, pana la serviciile de catering respectiv pachetele. Acestea au fost încărcate, sigilate și frumos aranjate. Domnul Adrian Blaj a făcut tot posibilul sa ne ajute și a reușit fără sa pierdem timp prețios in rezolvarea actelor.
Nicole'S Kitchen
Nicole'S Kitchen2 ani în urmă
Din pacate, in viata trecem si prin momente nefericite in care pierdem pe cineva drag. Cu ajutorul acestei echipe de oameni bine organizati, empatici si foarte eficienti, am trecut mult mai usor prin aceasta perioada in care esti confuz si debusolat complet . Tot ceea ce am agreat de la prima discutie a fost respectat intocmai iar experienta lor in cunoasterea tuturor detaliilor cuprinse in acest eveniment nefast, m-a ajutat enorm. Ii recomand cu caldura.
Ciocode.catalina09@yahoo. com Catalina
Ciocode.catalina09@yahoo. com Catalina2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate, rapiditate, oameni minunați! Sunt foarte multumita de serviciile oferite, produse de buna calitate si oameni extraordinari! Mulțumesc ca ati facut mai ușoară trecerea printr-un moment al vieții dureros! Felicitări!
Alexandru Neculae
Alexandru Neculae2 ani în urmă
Mii de mulțumiri pentru întreaga activitate pe care o desfășurați. Dați dovadă de mult atruism, compasiune pentru cei care se află în suferință. Calitatea dvs umană, domnule Adrian, se regăsește și în personalul pe care îl aveți, iar produsele tradiționale sunt de cea mai bună calitate. Pentru toate aceste lucruri vă mulțumim încă odată și vă dorim tot binele din lume!
Marius Lestaru
Marius Lestaru2 ani în urmă
Firmă foarte serioasă și de încredere, cu persoane decente, amabile, punctuale și bine pregătite profesional. Oferă exact ajutorul și sprijinul pe care îl caută oricine în astfel de momente grele. Serviciile prezentate cu respect, discreție și profesionalism sunt fără cusur. Cu siguranță voi recomanda această firmă celor care vor căuta sprijin de calitate și seriozitate.
Anastasescu catalin
Anastasescu catalin2 ani în urmă
Întreaga echipa s-a comportat exemplar iar ajutorul acordat a fost foarte important. Servicii de calitate și complete. Multumesc!
Relly Tudorache
Relly Tudorache2 ani în urmă
O echipa formata din oameni profesionisti, care ofera servicii pe masura!
Multumesc pentru tot suportul acordat!
Locații recomandate