/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii Funerare Complete - Casa Funerara Blaj

Calea Griviței 95-97, București 010706, România

Servicii Funerare Complete - Casa Funerara Blaj
Servicii funerare
4.9
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WM+66 București, România
+40 764 690 865
casa-funerara-blaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana Negoita
Ioana Negoita2 ani în urmă
Foarte mulțumită. Servicii de calitate la prețuri accesibile.
Jan nt
Jan nt2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru profesionalism și promptitudine. O echipa de nota 10.
Macarschi Laurentiu
Macarschi Laurentiu4 ani în urmă
Doresc si pe aceasta cale sa multumesc PROFESIONISTILOR de la aceasta firma pentru amabilitatea si eficienta de care au dat dovada. Servicii de calitate pentru toate gusturile si toate buzunarele, foarte politicosi, prezenti la orice solicitare, alaturi de persoana aflata in suferinta.
Multumesc mult pentru colaborarea de succes!
Daniel Baditoiu
Daniel Baditoiu5 ani în urmă
Am avut ocazia sa o cunosc de curand, pur intamplator, pe Adina Blaj. Este o persoana cu foarte mult bun simt, profesionista in tot ceea ce face si care pune mult suflet. La scurt timp a decedat bunicul si am apelat la serviciile Casei Funerare Blaj. In aceeasi seara, la ora 22:00 a venit un reprezentat care a inceput sa imi spuna ce trebuie facut, cand, cum, etc. Incet incet am interactionat cu mai multi angajati ai Casei Funerare Blaj si am vazut cu ochii mei ce inseamna o firma 100% romaneasca care se da peste cap pentru a fi la dispozitia clientului, la orice ora, indiferent ca e week-end sau nu. Nu stiu daca as fi avut cu mine insumi, rabdarea pe care au avut-o ei. Zeci de telefoane, agitatie cu spitalul, modificari peste modificari, probleme la cimitir, etc toate le-au tratat cu o rabdare si un calm de invidiat. Daca sistemul din Romania este destul de complicat, ei vin si fac putina lumina, oferindu-ti toata consultanta necesara, scapandu-te de o parte din drumuri si fiind aproape de tine in acele momente. Am platit in plus fata de ajutorul de inmormantare o suma modica reprezentand niste optionale alese de mine, in rest tot efortul depus de ei pe parcursul unei saptamani a fost inclus in pachet. Nu recomand nimanui sa aiba nevoie de serviciile unei case funerare insa atunci cand se intampla, credeti-ma nu vreti probleme si nervi iar Casa Funerara Blaj pentru asta exista, sa ne ajute in acele momente dificile. Practic am putut noi familia sa ne concentram pe despartirea de persoana iubita iar cei de la Casa Funerara Blaj s-au ocupat de tot restul. Multumim Adina, multumim tuturor angajatilor! Sunteti niste oameni minuntati.
PS: coliva primita de la ei si mancarea din pachetele impartite au fost delicioase. Nu stiu cu ce firma de catering colaboreaza dar cred ca o sa mai comandam coliva si cu ocazii mai putin nefericite :).
Petra Serban
Petra Serban5 ani în urmă
Dumnezeu mia scos în cale acești oameni minunați în urmă cu 7 ani. Acum 1 luna am apelat din nou la serviciile lor am găsit același profesionalism și aceeași seriozitate. Oameni pe care te poți baza în momente grele.
Corina Anton
Corina Anton5 ani în urmă
Pierderea unei persoane dragi nu este niciodata nu eveniment fericit. Toata lumea unui om este data peste cap in acel moment, si uneori demersurile oficiale sunt coplesitoare. Intr-un moment ca acesta, firma de pompe funebre Blaj ofera un confort mai mult decat fizic, cat si unul psihic, asigurandu-te ca totul va fi rezolvat si redandu-ti credinta ca si sfarsitul face parte din viata, ajutandu-te sa il accepti mai usor. Ei se ocupa de inmormantare, de aducerea cosciugului, de pastrarea corpului in conditii optime pana la realizarea inmormantarii si chiar si de prepararea colivei.
ELIZA LAURA CORAS
ELIZA LAURA CORAS2 ani în urmă
Profesionalism, discretie, punctualitate si calitate. Saptamana trecuta, echipa Casei Funerare Blaj ne-a fost alaturi intr-un moment greu insa suportul si consilierea lor a contat enorm pentru noi. Intreaga familie a apreciat calitatea serviciilor oferite si atentia pentru detalii:
Consiliere - comunicarea cu dansii a fost extrem de facila, ehipa avand o disponibilitate permanenta pentru orice clarificari am avut nevoie.
Logistica - organizarea a fost perfecta. Am fost ajutati si cu transportul unor persoane cu ajutorul unui microbuz. Pentru ca am ales ca comandam florile in alta parte, ei ne-au ajutat cu preluarea acestora de la florarie si sincronizarea perfecta cu masina cu pachetele si microbuzul, la cimitir.
Calitate - subliniez calitatea produselor oferite in pachetele penru pomana, care au respectat in totalitate reguli de igiena, fiind perfect sigilate. Mancarea gatita din interiorul pachetelor a fost foarte buna. O apreciere speciala pentru coliva, care a fost deosebit de buna.! mentionam ca pachetele alimentare au fost transportate cu o masina speciala pt transport produse alimentare. In plus, masinile au fost perfect curate.
Echipa - multumiri multe pentru punctualitate, pentru ca ati facut mai mult decat era in plan si ne-ati asteptat la cimitir si ca prezenta d-voastra a fost extrem de discreta dar foarte utila ! Aprecieri sincere pentru calitatea serviciilor oferite.
Valentina Doliș
Valentina Doliș2 ani în urmă
Servicii de calitate și oameni ce dau dovadă de profesionalism!
Locații recomandate