/Bucuresti/Servicii funerare

Funerare Capo Rahova - Servicii Funerare Complete Non Stop Sector 5. Pompe Funebre Sector 5

Str. Corbita Nr 2, București 051083, România

Funerare Capo Rahova - Servicii Funerare Complete Non Stop Sector 5. Pompe Funebre Sector 5
Servicii funerare
5
58 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C355+JM București, România
+40 755 911 783
capofunerare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
stefan Nicoleta1 an în urmă
Atunci cînd lumea mea s a prabușit la propriu si la figurat ,cînd durerea m a ingenunchiat un simplu telefon dat d.nului Sorin Nastase patronul firmei CAPO FUNERARE și o parte din griji mi s au luat eu ramînînd sa mi plîng durerea.Am primitmultă întelegere,compasiune ,empatie.La final am constatat că Totul a fost Impecabil si ireprosabil.O firmă de excepție pe care o recomand cu toată sinceritatea sufletului.Mă plec și vă mulțumesc d nul Sorin .d nul Mihai.
Swimz Able
Swimz Able2 ani în urmă
La inceput am sunat doar la o firma de servicii funerare: CAPO. Apoi, am inteles cat de important este ajutorul adevarat oferit de acesti oameni, aparent doar niste straini si care de fapt, au devenit parte din familie intr-un moment de mare tristete.
Nicula Ana Maria
Nicula Ana Maria2 ani în urmă
Capo Funerare este o echipa de oameni extraordinari,începând cu Domnul Sorin până la suferi.Totul a fost ireprosabil.Pachetele de nota 10.Mii de multumiri pentru ajutorul acordat.Recomand cu toata încredere!
Elena-Camelia Gheorghe
Elena-Camelia Gheorghe2 ani în urmă
În cele mai grele momente apare și o raza de lumina care reușește sa îți rezolve absolut toate problemele Totul cu un adevărat profesionalism,un LUX care ne-a impresionat Acești oameni devotați se numesc PAULA,SORIN SI EDY NASTASE Mulțumim oameni minunați!Ați fost alături de noi mereu în în cele mai grele momente Felicitări CAPO FUNERARE !
Mariana Stanescu
Mariana Stanescu2 ani în urmă
O firma foarte serioasa ,ne.au ajutat cu absolut tot ,începând de la spital pana la capela și mâncarea a fost excelenta chiar dacă a fost de post .Va mulțumim pentru sprijinul acordat pe tot parcursul înmormântării !!!
Dandremi Alina
Dandremi Alina2 ani în urmă
O firma de familie, serioasa si foarte implicata. Niste oameni deosebiți care ofera suportul celor care trec prin perioade dificile. Desi noi am venit cu solicitarea de pe o zi pe alta, si imi inchipuiam ca este aproape imposibil sa faci toate aceste pregatiri intr-un timp foarte scurt, ei au oferit produse de calitate si rapide.
Soferul a fost de nota 1000, patronii de asemenea, nu am cuvinte pentru tot ceea ce ei au pregatit pentru noi.

Felicitari, jos palaria!
Robert Niculescu
Robert Niculescu2 ani în urmă
Am aflat de la niste rude despre aceasta firma. Nefiind niciodata in postura de a folosi serviciile unei astfel de firme de servicii funerare, nu am stiut la ce sa ma astept. Oricum eram depasit de situatie si nu stiam cum trebuie sa procedez in astfel de momente grele. Am descoperit un personal amabil si foarte precis in asistenta acordata, cu experienta in acest domeniu, care m-a sfatuit ce trebuie sa fac si ce pot dansii sa ofere in astfel de clipe. Am apelat la serviciile lor si va spun cu mana pe inima ca nu regret nicio clipa alegerea lor in a duce la bun sfarsit tot ceea ce a fost necesar pentru conducerea pe ultimul drum a bunicii mele. De la indrumarile date pentru cum sa aleg pachetul de servici oferite, la documentele ce imi sunt necesare si unde trebuie sa mergem pentru obtinerea lor (au mers cu mine peste tot unde a trebuit sa obtin aceste documente), la tot ceea ce tine de pachtele necesare la biserica si cimitir, la o atentie deosebita in micile detalii pe care nu toata lumea stie cum sunt oranduielile in aceste momente. Intrun cuvant sunt de mare calitate si ajutor pentru cineva care nu stie aproape nimic. Sunt sigur ca bunica mea a plecat la cer impacata ca am reusit sa fac tot ceea ce ea isi gandise in timpul vietii ca trebuie facut pentru acest ultim drum. VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT!!! Pacat ca nu pot da mai mult de 5 stelute......
Iosefina Gebaila
Iosefina Gebaila2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma respectând o ultima dorința a unchiului. Am găsit oameni minunați, profesioniști ,oferind servici ce calitate.De asemenea produsele oferite(mancarea) fiind proaspete, de calitate. O recomand.
Andreea Ghetu
Andreea Ghetu2 ani în urmă
Servicii excelente intr-un timp impecabil ! Trecând prin toate momentele grele în cel mai eficient mod datorita oamenilor capabili si dedicați muncii pe care o prestează!
Locații recomandate