/Bucuresti/Servicii funerare

Pompe Funebre Funerare Alexandru

Strada Apusului 47, București 062282, România

Pompe Funebre Funerare Alexandru
Servicii funerare
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q8+J7 București, România
+40 720 822 853
funerarealexandru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Elena Halmajan
Elena Halmajan2 ani în urmă
Este mare lucru că în momentele grele prin care treci în viață să găsești oameni precum cei de la firma Alexandru. Mulțumesc pentru seriozitate. Recomand din suflet această firmă.
Carla Nanu
Carla Nanu4 ani în urmă
Am apelat la firma după ce am vizionat pagina domnului Alexandru , cu putina teama care prin serviciile oferite au întrecut cu mult asteptarile mele . Totul la superlativ. Omenie, corectitudine și produse de calitate prezentate ireproșabil . Recomand fără ezitare ! Mulțumesc din suflet echipei ! Niște oameni minunați !
Gabriela Sepelev
Gabriela Sepelev4 ani în urmă
Nu există suficiente cuvinte pentru a-mi exprima mulțumirea față de sprijinul și serviciile pe care domnul Alexandru și echipa dumnealui mi le-au oferit. Pot spune că acestea au întrecut cu mult așteptările mele, iar delicatețea și solicitudinea acestor oameni m-au impresionat în mod deosebit. Este foarte important ca în momentele grele de dupa pierderea suferită să te poți baza că toate aranjamentele necesare vor fi duse la bun sfarsit asa cum trebuie, iar firma Alexandru are o nota de excelență din partea mea!
Enache Carmen
Enache Carmen4 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta firma de servici funerare.Am ramas impresionata ca mai exista printre noi si oameni de calitate ,serioși, si nu in ultimul rand de cuvânt. Tot ce este prezentat pe site ,este si in realitate.Tot este de calitate.Multumim pentru ajutor ,sprijin si intelegere.Dn.Alexandru,dn.Marius si ceilalți care fac parte din echipa.Va doresc numai bine si sa va mentineti standardul. O zi bună!!
Dana Dd
Dana Dd2 ani în urmă
Multumesc acestei firme, m a ajutat cu absolut totul. L au preluat pe tata de acasa in 45min din momentul in care am sunat, s au ocupat de toate actele, l au imbracat, imbalsamat, l au tinut on noapte la ei apoi l au adus la capela bisericii. Au adus absolut toate lucrurile pt priveghi si pt inmormantare, noi familia nu a mai fost nevoie sa cumparam absolut nimic. Pe langa asta, ne au explicat tot ce avem de facut, care sunt toate obiceiurile. Sunt niste oameni seriosi in toate privintele, de la bani, facturi si pana la toate lucrurile care trebuiesc facute pt o inmormantare. Sper sa nu aiba nimeni nevoie de servicii funerare, dar daca aveti, aceasta este o firma de incredere
Tochi tura
Tochi tura2 ani în urmă
Comunicarea a fost excelenta. Apreciez faptul ca totul s-a desfasurat extraordinar de bine. Profesionisti desavarsiti, punctuali si oameni de cuvant. Toata experienta mea cu ei a fost una fara cusur. Toate produsele au fost de calitate si au fost livrate la timp.
Alin Hulpe
Alin Hulpe2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile prestate
O firmă foarte serioasă
Nu vă ia banii inainte ca alte firme
Pachetul de pomana foarte bun si bogat
Coliva de nota 10+, cu multă nucă pîinea, capetele foarte proaspete
Sper sa nu aveți nevoie
RECOMAND CU INCREDERE
Mircea Teodorescu
Mircea Teodorescu2 ani în urmă
Am lucrat foarte bine cu aceasta firma. Au fost prompți, am comunicat ușor, fără complicații, au fost foarte eficienti. Recomand cu încredere.
Locații recomandate