/Bucuresti/Servicii funerare

Profian Servicii Funerare Calea Floreasca, Stefan cel Mare | Pompe funebre Floreasca, Stefan cel Mare.

Calea Floreasca 25, București 014453, România

Profian Servicii Funerare Calea Floreasca, Stefan cel Mare | Pompe funebre Floreasca, Stefan cel Mare.
Servicii funerare
5
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F442+46 București, România
+40 730 595 388
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Cand am fost loviti de posibilitatea unui necaz in familie, ne-am dat seama ca nu stiam nimic din ce urma sa facem si cum trebuia sa ne pregatim. Dna Viviana ne-a ajutat sa punem totul la punct din timp, iar orice intrebari mai aveam, la orice ora, imi raspundea imediat.

Cand s-a intamplat totusi evenimentul nefericit, totul s-a petrecut atat de repede iar noi eram atat de devastati, incat nu stiu cum ne-am fi descurcat fara ajutorul echipei ProFian. Am fost ghidati prin toti pasii administrativi, s-a organizat transportul spre capela si tot ce era nevoie pentru slujba, care a iesit foarte frumos si bine organizat. Echipa a dat dovada de promptitudine, punctualitate si empatie.

Multumim foarte mult pentru suport!
Codrin Ionescu
Codrin Ionescu2 ani în urmă
Am fost nevoita sa mă ocup de inmormantarea unui prieten de familie, soția lui fiind prea devastată pentru a se concentra și la aceste lucruri, din păcate, necesare.
Din clipa în care am luat legătura cu aceasta firma toată această corvada a trecut de pe umerii mei pe cei ai persoanelor din firma, care s-au ocupat ca și când era ruda lor.
Totul a decurs rapid, fara stres și fără agitație, pentru noi, deoarece din primul moment am avut posibilitatea să comunicăm , de cate ori am simțit nevoia sa obținem sfaturi, soluții, chiar și prezența efectivă .
In ziua înmormântării totul a fost impecabil, atât pachetele frumos prezentate care conțineau produsele discutate de calitate superioara și celelalte ( prosoape, lumânări, colive, coroane, etc ), cât și modul în care s-au comportat pe perioada serviciului religios
asigurând distribuirea pachetelor, pominetilor cu discreție, respect , manifestând compasiune.
La cimitir, deși misiunea lor se încheiase au așteptat în liniște ,fara a parea grăbiți sau agasați de întârziere sa finalizăm cu actele.
Am mai participat la înmormântări și nu pot spune că firmele respective nu au asigurat serviciul de calitate. In cazul acesta diferența a fost făcută de oamenii care au asigurat serviciile și de comportamentul lor extraordinar plin de compasiune, decenta, discreție, solicitudine, empatie.
Acesta nu este numai părerea mea, ci a tuturor participanților la acest trist eveniment, care au cerut prietenei mele detalii despre firma.
Datorita acestui fapt eu as acorda 10 stele din 5.
Mulțumesc din suflet personalului firmei că în aceste momente grele a preluat și executat exemplar sarcinile lasăndu-ne pe noi sa ne concentram pe durerea pierderii unui om deosebit.

,
Roxana Marcu
Roxana Marcu2 ani în urmă
Am avut acum două zile înmormântarea fratelui meu. Totul a mers perfect, firma s-a ocupat de tot, mașina mortuara este foarte eleganta, pachetele pentru împărțit au fost extraordinar de bine concepute. Totul de bună calitate, prosoape, farfurii, coliva. Personalul extrem de amabil, nu părăsește locul până după îngropare și se ocupă de absolut tot, de la impartitul batistelor cu lumânare până la aprinsul candelutelor.
Vali Teodorescu
Vali Teodorescu2 ani în urmă
Servicii de buna calitate oferite cu promptitudine. Personalul este bine organizat si emaptic in acelasi timp. Masina de transport este eleganta. Toate cele necesare au fost pregatite de firma, prezentarea fiind de bun gust si sobra. D-na Viviana chiar este omul de care ai nevoie in momente extrem de grele.
Ioana A
Ioana A2 ani în urmă
Profesionisti, amabili, implicati alaturi de familie de la inceput pana la sfarsitul ceremoniei de inmormantare. Saritori daca pot ajuta cu ceva, se adapteaza dorintelor familei, vin cu sfaturi pertinente. Pe langa serviciul impecabil, atentia lor la detalii si la familie este de mare pret in acele momente. Va multumesc din suflet pentru caldura sufleteasca cu care v-ati implicat si pentru ca mi-ati fost alaturi in acele momente dificile.
Ludmila Buracinskaia
Ludmila Buracinskaia2 ani în urmă
Servicii funerare complete de o calitate foarte buna! Promtitudine, seriozitate si implicare in tot ceea ce fac. Multumesc mult dnei Viviana si echipei ProFian pentru suportul acordat!
ROBERTO GABRIEL EBRAHIM POURGHANDI
ROBERTO GABRIEL EBRAHIM POURGHANDI2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere serviciile lor!
Felicitari Vivianei pt tot suportul, pt toata implicarea de care da dovada, pt devotamentul fata de afacerea ei, pt CALITATEA tuturor produselor!
Am ramas placut surprinsi de serviciile oferite! Pur si simplu a dus totul la un alt nivel!
Daca ar exista mai multi oameni implicati si devotati ca ea, totul ar merge ca pe roade!
Totul este ca la carte: aranjamente cu flori absolut superbe, produse calitative, pachete foarte, foarte consistente, absolut totul stantat cu logo-ul firmei ceea ce mi se pare extraordinar de profi, faptul ca sunt langa tine tot timpul ca se ocupa de absolut tot... ca iti poti plange linistit durerea fara grija altor lucruri de organizare, de asemenea mi se pare o imensa usurare pt familiile in suferinta! 🙏
Va felicit din suflet pt punctualitate, profesionalism si sa o țineți tot asa!! Va multumim din suflet pt implicare! 🙏

P.s.: asteptam si un nou business, cu aceleasi servicii de lux, calitative... in cativa ani vreau sa facem si nunta, asa ca, va asteptam si la bucurie!
Cristina Iancu
Cristina Iancu2 ani în urmă
Nu avem cuvinte sa va multumim pentru organizarea de care ati dat dovada in cele mai dificile momente prin care am trecut!

Ati fost alaturi de noi din prima clipa de suferinta si ne-ati ajutat sa trecem mult mai usor peste evenimentul nedorit.

Am fost surprinsi ca mai pot exista oameni cu un inalt grad de profesionalism si empatie in acest domeniu.

Va multumim inca o data pentru tot!
Locații recomandate